CusT 2 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Witam, jak wyświetlić aktualnie załadowane chunki, chodzi mi o takie coś że wyświetli mi się np :Załadowane chunki: 10 Edytowane 13 sierpnia 2014 przez CusT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Hmm jeśli masz essentiales to wpisz komendę/gc lub /tpsMasz tam info od kiedy działa serwer. ilość pamięci i info dotyczące światów, w tym właśnie chanków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CusT 2 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Hmm jeśli masz essentiales to wpisz komendę/gc lub /tpsMasz tam info od kiedy działa serwer. ilość pamięci i info dotyczące światów, w tym właśnie chanków :p Pisałem że chodzi mi w skript... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CusT 2 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 @REF ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Polecam doc http://njol.ch/projects/skript/doc/events/#chunk_load Event ten, wyżej i niżej On chunk load: -add 1 to {chunki} On chunk unload: -remove 1 from {chunki} Teraz nie jestem pewny ale też może się przydać, jak się liczba nie będzie zgadzać: On chunk generate: -add 1 to {chunki} Odczytywanie tej liczby chyba wiesz.. Command /chunki: -trigger: --send "Załadowane chunki %{chunki}%" Tam gdzie '-' daj tab 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. CusT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CusT 2 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Polecam doc http://njol.ch/projects/skript/doc/events/#chunk_load Event ten, wyżej i niżej On chunk load: -add 1 to {chunki} On chunk unload: -remove 1 from {chunki} Teraz nie jestem pewny ale też może się przydać, jak się liczba nie będzie zgadzać: On chunk generate: -add 1 to {chunki} Odczytywanie tej liczby chyba wiesz.. Command /chunki: -trigger: --send "Załadowane chunki %{chunki}%" Tam gdzie '-' daj tab 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Dzięki działa : ) - 10 like dla cb :P //zamek ~sebafudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CusT 2
Witam, jak wyświetlić aktualnie załadowane chunki, chodzi mi o takie coś że wyświetli mi się np :
Załadowane chunki: 10
Edytowane przez CusTOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi