ziomx 1 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Cześć, to ja ziomx. Mam pytanie. Jaka jest metoda na wysyłanie komendy do konsoli serwera, za pomocą pluginu? Będę bardzo wdzięczny za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "tutajKomenda"); Jeżeli chcesz wywołać komendę gracza, to zamiast Bukkit.getConsoleSender() wpisujesz gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziomx 1 Opublikowano 29 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 wysyłanie komendy wysyłanie wiadomości do konsoli Dwie różne rzeczy kyuubi i kapi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziomx 1
Cześć, to ja ziomx. Mam pytanie. Jaka jest metoda na wysyłanie komendy do konsoli serwera, za pomocą pluginu? Będę bardzo wdzięczny za odp.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi