gnomsy 53 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Witam wszystkich. Szukam sponsora na klasyczny survival. Owa osoba opłacała by serwer co miesiąć. Nie są to wysokie opłaty, a mogę zaoferować rangę z ciekawymi uprawnieniami. Na serwerze gra średnio 10 graczy Chętni piszą pod postem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 28 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 3 minuty temu, VaeNN napisał: Nie robię profesionalnego autorskiego projektu. To prosty serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 6 minut temu, gnomsy napisał: Nie robię profesionalnego autorskiego projektu. To prosty serwer. Po 1. Osoba ktora by chciala na tak malym serwerze range, by sobie ja kupila (taniej wychodzi o wiele) Po 2. Jesli nie mozesz na poczatku zainwestowac, to widocznie nie jestes pewien/gotow na serwer.. Po 3. 7 minut temu, gnomsy napisał: Nie robię profesionalnego autorskiego projektu. To prosty serwer. To rowniez dlatego raczej go nie znajdziesz.. Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 28 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Teraz, VaeNN napisał: Po 1. Osoba ktora by chciala na tak malym serwerze range, by sobie ja kupila (taniej wychodzi o wiele) Po 2. Jesli nie mozesz na poczatku zainwestowac, to widocznie nie jestes pewien/gotow na serwer.. Po 3. To rowniez dlatego raczej go nie znajdziesz.. Wszystko się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 7 minut temu, gnomsy napisał: Wszystko się da Dobra.. Widze, ze uparty jestes. Nic mi nie zostaje tylko zyczyc ci "powodzenia" w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 2 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2017 Nie polecam współpracy z autorem tego tematu. Oszukuje* Wykorzystuje itp... * - Kiedyś gdy pomagałem mu na serwerze pisałem mu akurat skrypty to mnie zbanował na serwerze i na ts'ie po prostu 0 kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi