Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Siema :) Mam taki problem bo nie wiem jak zrobić żeby z stone leciał glowstone dust z opisem (lore) Opis sobie sam zmienie :) Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 on mine of stone: drop 1 glowstone dust named "mama cie nie kocha" with lore "ps. tak to prawda" at location of event-block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) on mine of stone:(tab)give player 1 glowstone dust named "Lore" with lore " elo " Powinno działać ;) [ wytabuj sobie ] Edytowane 13 sierpnia 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) @TheFallingCookietwój skrypt nie działa @DJ_CITROXteż nie działa Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 aOn Break of Stone: drop glowstone dust named "Elo" with lore "320" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) aOn Break of Stone: drop glowstone dust named "Elo" with lore "320" Nie nie dziala ;o @EDIT zamiast pisać na ślepo te skrypty przetestujcie je u siebie -.- Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Ty jesteś niedojebany, człowieku? Ktoś Ci chce pomóc, a ty "zamiast pisać na ślepo te skrypty przetestujcie je u siebie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Po gówno mi skrypty które nie działają ? Trace czas na sprawdzanie czy dziają 0,0 więc ogarnij się i wróć Jakby ktoś nie mógł postawić sobie serwera na kompie i sprawdzić czy działa... wystarczy tylko odpalić konsole i wpisać /skript reload <nazwa> jeżeli bedą błędy to je poprawiasz a nie takie pitolnie z sprwdzaniem czy dziala 1231231 skryptow z czego 1 bedzię działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Ogorek jak nie tolerujesz czyjejś pracy to po co tutaj piszesz ? moze ktos ci chce pomuc ? lecz nie ma dostepu aby sprawdzic skrypt ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Po 1. Popracuj nad ortografiąPo 2. Skoro nie ma jak tego skryptu sprawdzić to niech nie pisze posta z nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 @Ogorek A my tracimy czas na ciebie :) @topic Masz wgrane jakieś dodatki do do script (Nie wiem czy to czegoś wymaga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Kolego po 1 . Mam dysleksje i dysortografje i ciesz się że chciałem ci pomuc a nie wszystko krytykujesz .. Co ty uważasz się kurde za wielkiego " Hejtera " ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 @ iHYOENNie nie mam, ale mogę wgrać @ DJ_CITROXSkąd ja mogłem to wiedzieć, ale poza tym ludzie z dysleksją i dysortografią powinni czytać po 2-3 razy to co napisali i poprawiać błędy. choroby te nie zwalniają cie z poprawnej pisowni języka Polskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 a mi się wydaje że w poradni napisali że zwalniają ? ^^ :D :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) @up Skoro masz takie podejście to nigdzie cie do pracy nie przyjmą, ponieważ nie będziesz potrafił nawet napisać podania o prace. Nawet gdybyś to napisał ludzie by cie wzięli za kompletnego idiotę z powodu tylu błędów. I nikogo by nie obchodziło czy masz dysleksje czy coś innego... Edytowane 13 sierpnia 2014 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 A ty akurat o pracy bardzo dużo wiesz! Jedyne co masz to pewnie hajs od mamusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 @up A byś się zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Szanowny panie ogórku. Po gówno mi skrypty które nie działają ? Trace czas na sprawdzanie czy dziają 0,0 więc ogarnij się i wróć Jakby ktoś nie mógł postawić sobie serwera na kompie i sprawdzić czy działa... wystarczy tylko odpalić konsole i wpisać /skript reload <nazwa> jeżeli bedą błędy to je poprawiasz a nie takie pitolnie z sprwdzaniem czy dziala 1231231 skryptow z czego 1 bedzię działać...Z tego co testowałem u siebie oba skrypty które podał tobie DJ_CITROX działają, więc nie wiem, z czego robisz taką aferę.Chociaż je wytabowałeś?To drop zwykły, czyli wypada przed graczem:On Break of Stone: drop glowstone dust named "Elo" with lore "320"To jest drop prosto do eq:on mine of stone: give player 1 glowstone dust named "Lore" with lore " elo " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Widzisz Szanowny Panie ogórku ? I co ? ... Ale nie jak zwykle ktoś musi z krytykować ;) Więc teraz liczę na plusika za to że pomogłem a ty się zaczołeś żucać że nie działa lecz działały 2 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) Hmmmm tylko ciekawe czemu u mnie to nie działa ? :DNie dam plusika za skrypt który nie działa :] @EDIT Proszę jeszcze zdjęcie dodam że nie działa: Edytowane 14 sierpnia 2014 przez Ogorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) tylko że to nie mój skrypt ;) moje były takie: On Break of Stone: drop glowstone dust named "Elo" with lore "320" on mine of stone: give player 1 glowstone dust named "Lore" with lore " elo " ​ I Poza tym u siebie dałeś " drop player " czyli wywal gracz ..... usuń z tamtąd player i powinno śmigać tak jak u mnie w spoilerze ;) Edytowane 14 sierpnia 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ogorek 22
Siema :)
Mam taki problem bo nie wiem jak zrobić żeby z stone leciał glowstone dust z opisem (lore) Opis sobie sam zmienie :) Z gory dzieki za pomoc
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi