Skocz do zawartości
  • 0

Lore itemkow

Ogorek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Po gówno mi skrypty które nie działają ? Trace czas na sprawdzanie czy dziają 0,0 więc ogarnij się i wróć

Jakby ktoś nie mógł postawić sobie serwera na kompie i sprawdzić czy działa... wystarczy tylko odpalić konsole i wpisać /skript reload <nazwa> jeżeli bedą błędy to je poprawiasz a nie takie pitolnie z sprwdzaniem czy dziala 1231231 skryptow z czego 1 bedzię działać...

• 0

@up

Skoro masz takie podejście to nigdzie cie do pracy nie przyjmą, ponieważ nie będziesz potrafił nawet napisać podania o prace. Nawet gdybyś to napisał ludzie by cie wzięli za kompletnego idiotę z powodu tylu błędów. I nikogo by nie obchodziło czy masz dysleksje czy coś innego...

Edytowane przez Ogorek

• 0

Szanowny panie ogórku.

Po gówno mi skrypty które nie działają ? Trace czas na sprawdzanie czy dziają 0,0 więc ogarnij się i wróć

Jakby ktoś nie mógł postawić sobie serwera na kompie i sprawdzić czy działa... wystarczy tylko odpalić konsole i wpisać /skript reload <nazwa> jeżeli bedą błędy to je poprawiasz a nie takie pitolnie z sprwdzaniem czy dziala 1231231 skryptow z czego 1 bedzię działać...

Z tego co testowałem u siebie oba skrypty które podał tobie DJ_CITROX działają, więc nie wiem, z czego robisz taką aferę.

Chociaż je wytabowałeś?

To drop zwykły, czyli wypada przed graczem:

On Break of Stone:	drop glowstone dust named "Elo" with lore "320"

To jest drop prosto do eq:

on mine of stone:	give player 1 glowstone dust named "Lore" with lore " elo " 

• 0

tylko że to nie mój skrypt ;) moje były takie:

On Break of Stone:
drop glowstone dust named "Elo" with lore "320"

on mine of stone:
give player 1 glowstone dust named "Lore" with lore " elo "

​

I Poza tym u siebie dałeś " drop player " czyli wywal gracz ..... usuń z tamtąd player i powinno śmigać tak jak u mnie w spoilerze ;)

Edytowane przez DJ_CITROX

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...