Skocz do zawartości
  • 0

Nieznany błąd w skrypcie


DominikCiupa3
 Udostępnij

Pytanie

Witam dzisiaj tworzę kolejny skrypt tym razem na realistyczne skutki po zjedzeniu np: ciastek.

Jednak skrypt nie działa nie wiem czemu.

 

Oto ten skrypt

variables:	{_stek} = 0	{_wc} = 8	every 29 second:	    #nie działa	if {_wc} are 0:	#nie działa		send "&4<bold>Musisz udać się do WC SZYBKO!!!" #nie działa		wait a 10 seconds #nie działa		drop Coco Beans named "<brown><bold>Odchody gracza %player%" next to player #nie działaevery 30 seconds:	add 2 to {_wc}every 1 second:	if {_wc} are 16:		remove 8 from {_wc}	on consume Steak:	chance of 90%:		send "&2<bold>Stek był dobrze przyrządzony"		apply potion of speed to the player for 1 minute		set {_stek} to 1		wait a tick		set {_stek} to 0		on consume Steak:	chance of 10%:		wait a second		if {_stek} are 0:			send "&4<bold>Stek był źle przyrządzony!"			apply potion of slowness to the player for 20 seconds			apply potion of poison to the player for 5 seconds			apply nausea to the player for 10 seconds			on consume Raw Chicken:	chance of 100%:		send "&4<bold>Jedzenie surowego kurczaka nie jest dobrym pomysłem!"		apply potion of slowness to the player for 40 seconds		apply potion of poison to the player for 10 seconds		apply nausea to the player for 20 seconds		on consume Cookie:	chance of 100%:		send "&2<bold>Jak zawsze pyszne w małych ilościach!"		apply potion of speed to the player for 10 seconds		remove 1 from {_wc}
Edytowane przez DominikCiupa3
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...