Skocz do zawartości

Serwer LiteHard.pl poszukuje [Budowniczych]

ThauroN4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Bardzo serdecznie

Jak w temacie poszukuję Budowniczych do budowy przede wszystkim spawnu na serwerze LiteHard.pl.

Posiadamy wszystkie pluginy autorskie bardzo dobrą maszynę i oczywiście Blazingpacka. Na pierwszą edycję planujemy mieć około 200 osób.

Oczywiście Grafiki wszystkie robimy po ukończeniu w 100% serwera. Myślę że jeśli dobrze pójdzie i szybko znajdziemy budowniczych to wystartujemy w połowie Listopada.

Oczekujemy:

~Wiek 16+
~Teamspeak3
~Umiejętność 

~Kultura przede wszystkim

~Opanowanie

~Zaangażowanie

Jeżeli chodzi o cenę bo myślę że za darmo raczej nic nie zrobicie więc zaproponuję wam umowę o pracę żebyście nie myśleli/myślały że chcemy was oszukać. Myślę że jeśli się rozkręcimy to w 100% dostaniecie swoje pieniądze za wykonaną pracę.Jeżeli chodzi o kwotę to na pewno się dogadamy :).  A jeżeli serwer nie wypali bo jest taka możliwość to obiecuję że dostaniecie swoje pieniądze w jak najbliższym czasie :) 

KONTAKT:

GG-52664577

FB-Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

TS-cloudspeak.pl

Edytowane przez ThauroN4

Tak umowa o pracę czyli że będziesz regularnie otrzymywać co miesiąc pieniądze z item shopu a jeśli serwer nie wypali bo zawsze jest taka możliwa opcja to pieniądze i tak otrzymasz za wykonaną pracę tylko w późniejszym czasie. Nie chce tutaj nikogo oszukiwać ale chce wydać wszystkie pieniądze na reklamy :) 

14 minut temu, ThauroN4 napisał:

Tak umowa o pracę czyli że będziesz regularnie otrzymywać co miesiąc pieniądze z item shopu a jeśli serwer nie wypali bo zawsze jest taka możliwa opcja to pieniądze i tak otrzymasz za wykonaną pracę tylko w późniejszym czasie. Nie chce tutaj nikogo oszukiwać ale chce wydać wszystkie pieniądze na reklamy :) 

No nieźle! To ja bym dopisał do umowy, że mam prawo cię pozwać, jeśli nie zapłacisz mi mniej niż określona kwota i wgl, jeśli nie zapłacisz lub stracę dostęp do serwera. :bezkappy:

A sam temat nie zachęca do bycia budowniczym na twoim serwerze. Wasza strona jest z szablonu, bo to widać, hosting jakiś shit, mało informacji o samym serwerze, Blazingpack mhm już mnie zniechęcasz. (A bungee na serwerze jest? Plugin są z wycieku?)

Blazingpack nie daje byle, komu swojej paczki są pewne wymagania do spełnienia i wątpię abyście ją otrzymali na pierwszą edycję serwera. Pluginy autorskie powiadasz takie jak Indera? Sklejony kod z wycieków 3 x NIE, dziękujemy. 

Osobiście gdybym miał się ubiegać o stanowisko a nie zamierzam a gdybym miał dołączyć to polecam zmienić hosting serwera i hosting strony oraz domenę na ovh, usunął blazingpacka i zmienił sklejone wycieki w normalne pluginy typu essentials. 

ps: później w cv mam sobie napisać że pracowałem dla jakiegoś shitowego serwera w mc? :bezkappy:

Edytowane przez Nieaktywny

3 godziny temu, Kappek napisał:

Moge ja mam 17+ i tsa mam umiejętności 

zapraszam na tsa

2 godziny temu, gnomsy napisał:

Ja, bierz mnie :kappa: 

zapraszam na tsa

Na forum to można pisać różne rzeczy a jestem ciekaw jak zachowujecie się na tsie. Czy też będziecie mieć tyle do powiedzenia. Ogólnie to zapraszam wszystkich zainteresowanych a szczególnie osoby z powyższych komentarzy :) 

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...