ThauroN4 0 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Witam wszystkich Bardzo serdecznie Jak w temacie poszukuję Budowniczych do budowy przede wszystkim spawnu na serwerze LiteHard.pl. Posiadamy wszystkie pluginy autorskie bardzo dobrą maszynę i oczywiście Blazingpacka. Na pierwszą edycję planujemy mieć około 200 osób. Oczywiście Grafiki wszystkie robimy po ukończeniu w 100% serwera. Myślę że jeśli dobrze pójdzie i szybko znajdziemy budowniczych to wystartujemy w połowie Listopada. Oczekujemy: ~Wiek 16+ ~Teamspeak3 ~Umiejętność ~Kultura przede wszystkim ~Opanowanie ~Zaangażowanie Jeżeli chodzi o cenę bo myślę że za darmo raczej nic nie zrobicie więc zaproponuję wam umowę o pracę żebyście nie myśleli/myślały że chcemy was oszukać. Myślę że jeśli się rozkręcimy to w 100% dostaniecie swoje pieniądze za wykonaną pracę.Jeżeli chodzi o kwotę to na pewno się dogadamy . A jeżeli serwer nie wypali bo jest taka możliwość to obiecuję że dostaniecie swoje pieniądze w jak najbliższym czasie KONTAKT: GG-52664577 FB-Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! TS-cloudspeak.pl Edytowane 27 października 2017 przez ThauroN4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Widzę że post jest skopiowany z jakiegoś inne forum (Nie to że nie ty ją robiłeś tylko widzę to po białym tle na ciemnym stylu i tej emotce ;V ) Edytowane 25 października 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThauroN4 0 Opublikowano 25 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 11 minut temu, McKoxu napisał: Widzę że post jest skopiowany z jakiegoś inne forum (Nie to że nie ty ją robiłeś tylko widzę to po białym tle na ciemnym stylu i tej emotce ;V ) Identyczny post napisany przeze mnie jest również na craftsite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 30 minut temu, ThauroN4 napisał: zaproponuję wam umowę o pracę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThauroN4 0 Opublikowano 26 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Tak umowa o pracę czyli że będziesz regularnie otrzymywać co miesiąc pieniądze z item shopu a jeśli serwer nie wypali bo zawsze jest taka możliwa opcja to pieniądze i tak otrzymasz za wykonaną pracę tylko w późniejszym czasie. Nie chce tutaj nikogo oszukiwać ale chce wydać wszystkie pieniądze na reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) 14 minut temu, ThauroN4 napisał: Tak umowa o pracę czyli że będziesz regularnie otrzymywać co miesiąc pieniądze z item shopu a jeśli serwer nie wypali bo zawsze jest taka możliwa opcja to pieniądze i tak otrzymasz za wykonaną pracę tylko w późniejszym czasie. Nie chce tutaj nikogo oszukiwać ale chce wydać wszystkie pieniądze na reklamy No nieźle! To ja bym dopisał do umowy, że mam prawo cię pozwać, jeśli nie zapłacisz mi mniej niż określona kwota i wgl, jeśli nie zapłacisz lub stracę dostęp do serwera. A sam temat nie zachęca do bycia budowniczym na twoim serwerze. Wasza strona jest z szablonu, bo to widać, hosting jakiś shit, mało informacji o samym serwerze, Blazingpack mhm już mnie zniechęcasz. (A bungee na serwerze jest? Plugin są z wycieku?) Blazingpack nie daje byle, komu swojej paczki są pewne wymagania do spełnienia i wątpię abyście ją otrzymali na pierwszą edycję serwera. Pluginy autorskie powiadasz takie jak Indera? Sklejony kod z wycieków 3 x NIE, dziękujemy. Osobiście gdybym miał się ubiegać o stanowisko a nie zamierzam a gdybym miał dołączyć to polecam zmienić hosting serwera i hosting strony oraz domenę na ovh, usunął blazingpacka i zmienił sklejone wycieki w normalne pluginy typu essentials. ps: później w cv mam sobie napisać że pracowałem dla jakiegoś shitowego serwera w mc? Edytowane 26 października 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kappek 1 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Moge ja mam 17+ i tsa mam umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Ja, bierz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThauroN4 0 Opublikowano 26 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 3 godziny temu, Kappek napisał: Moge ja mam 17+ i tsa mam umiejętności zapraszam na tsa 2 godziny temu, gnomsy napisał: Ja, bierz mnie zapraszam na tsa Na forum to można pisać różne rzeczy a jestem ciekaw jak zachowujecie się na tsie. Czy też będziecie mieć tyle do powiedzenia. Ogólnie to zapraszam wszystkich zainteresowanych a szczególnie osoby z powyższych komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi