Skocz do zawartości

[Zapowiedź] [1.12.1] [SV] My Square World

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie jeden z lepszych serwerów na jakich grałem (poprzednie edycje były naprawdę super!). Mam pewność, że nie znudzi się po tygodniu jak to z typowymi survivalami. Jest tu ogrom nowych możliwości i udogodnień w sam raz dla graczy, którzy chcieliby zostać na dłużej. Polecam :D

https://skript.pl/temat/22421-zapowied%C5%BA-1121-sv-my-square-world/#findComment-152677

• 2 tygodnie później...

Szczerze nie polecam właściciela.
Było to jakiś czas temu, ale osoba ta jest niecierpliwa jak nie wiem co, a do tego strasznie niesprawiedliwa. Zlecił mi zbudowanie mapy, dał mi 50 zł i po 1 dniu regularnie zaczął mnie męczyć i pomimo odpowiedzi ciągle słyszałem

keebe i jak postępy?
halo, jesteś? jak tam moja mapa?
co dzisiaj zrobiłeś?

po 3-4 dniach na serwerze było 90% spawnu(brakowało wykończonej sali i jakiegoś miejsca na pvp, które o dziwo było wyznaczone), zaznaczę tylko że wyraźnie miał powiedziane że nie zrobię mu tego w 2 dni bo mam też sprawy prywatne.

Następnego dnia zaczął się do mnie pruć wszędzie że wrzucam własną prezentację a miałem robić jego spawn(zarezerwował sobie pewnie każdą minute chłopak) i kłamać, że jestem oszustem, że oszukałem go na 50zł i kazał mi zwrócić te pieniądze(przy 90% spawna? chyba nie) czego oczywiście nie zrobiłem, bo 90% to dosyć dużo :D 

@topic

Prezentacja jest okropna, logo to dwie sklejki. 2x walloftext

+ straszna estetyka powodująca zlewanie się wszystkiego ze sobą i tym samym trudność w czytaniu.

//Usuwam wulgaryzm. ~ Nioo

@down
ale kłamiesz nadal :DDD haahha

Edytowane przez Vylence
https://skript.pl/temat/22421-zapowied%C5%BA-1121-sv-my-square-world/#findComment-157616

18 godzin temu, keebe napisał:

Szczerze nie polecam właściciela.
Było to jakiś czas temu, ale osoba ta jest niecierpliwa jak nie wiem co, a do tego strasznie niesprawiedliwa. Zlecił mi zbudowanie mapy, dał mi 50 zł i po 1 dniu regularnie zaczął mnie męczyć i pomimo odpowiedzi ciągle słyszałem

keebe i jak postępy?
halo, jesteś? jak tam moja mapa?
co dzisiaj zrobiłeś?

po 3-4 dniach na serwerze było 90% spawnu(brakowało wykończonej sali i jakiegoś miejsca na pvp, które o dziwo było wyznaczone), zaznaczę tylko że wyraźnie miał powiedziane że nie zrobię mu tego w 2 dni bo mam też sprawy prywatne.

Następnego dnia zaczął się do mnie pruć wszędzie że wrzucam własną prezentację a miałem robić jego spawn(zarezerwował sobie pewnie każdą minute chłopak) i kłamać, że jestem oszustem, że oszukałem go na 50zł i kazał mi zwrócić te pieniądze(przy 90% spawna? chyba nie) czego oczywiście nie zrobiłem, bo 90% to dosyć dużo :D 

@topic

Prezentacja jest okropna, logo to dwie sklejki. 2x walloftext

+ straszna estetyka powodująca zlewanie się wszystkiego ze sobą i tym samym trudność w czytaniu.

//Usuwam wulgaryzm. ~ Nioo

To jest według ciebie 90 % mapy? (zdjęcia w spoilerze) Nigdzie nie pisałeś że nie zrobisz mi tego w dwa dni.

95752143465163832061.png

32480464678490912879.png

92908868778026586929.png

Do tego obiecałeś, że zbudujesz kilka wysp połączonych ze sobą mostami a zbudowałeś jedną i nie całą więc nie wywiązałeś się z umowy.Zapłaciłem ci pierwszego dnia budowy, bo pisałeś, że potrzebujesz pieniędzy.Przez kolejne 3 dni pisałem do ciebie a ty mnie ignorowałeś.I jak tu być cierpliwym?  Przecież mogłeś napisać dokładnie, kiedy skończysz mapę i moje pytania skończyłyby się.

Co do prezentacji to ja nie widzę by coś się ze sobą zlewało.Widzę dokładnie tekst.

Dnia 23.11.2017 o 21:06, keebe napisał:

@down
ale kłamiesz nadal :DDD haahha

Powiedz co jest kłamstwem według ciebie ja przedstawię dowody na to, że nim nie jest :)

https://skript.pl/temat/22421-zapowied%C5%BA-1121-sv-my-square-world/#findComment-157688

• 2 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...