ChoMix 0 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 Czy moglibyście mi zrobić skrypt na rangi np Mod Admin Root Helper wiem ze mogłbym zrobic w permissionsex ale właśnie oto chodzi ze mi na wersji 1.11 nie działa nie wiadomo czemu. Jakbyście mogli napisac to poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kofdex 0 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Poszukaj dokładniej informacji o PermissionsEx, a jeśli nie działa to wejdź na serwer goldcraft.ench.pl i pytaj właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Mogę Tobie wykonać taki skrypt, lecz za darmo wtedy skrypt będzie wykonany profesjonalnie. Edytowane 27 października 2017 przez behapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Chodz na pw. Pomoge Ci naprawic pexa, oraz moge zrobic Ci rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChoMix 0
Czy moglibyście mi zrobić skrypt na rangi np Mod Admin Root Helper wiem ze mogłbym zrobic w permissionsex ale właśnie oto chodzi ze mi na wersji 1.11 nie działa nie wiadomo czemu. Jakbyście mogli napisac to poprosze
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi