DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Siemka ! Chce napisać komende /drop gdzie napisze jaki drop ma gracz a na /drop vip jaki drop ma vip że np Diamond [0.1%] no i wywala error bo jest % a ja potrzebuje tego % da sie zrobić aby jakoś był ? :c proszę o szybką odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Napisz podwojny procent "0.1%%" KeVin000, DJ_CITROX, Lewak i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Aha No Spoko dzięki . Jeszcze nie sprawdziłem ale jak sprawdzę to dam edita ;) @edit Działa ;) [ dałem + ] Do zamknięcia . [ Jak jeszcze zrobić najlepszą odpowiedz ? ( na forum ) ] Zamek ~sebafudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJ_CITROX 24
Siemka ! Chce napisać komende /drop gdzie napisze jaki drop ma gracz a na /drop vip jaki drop ma vip że np Diamond [0.1%] no i wywala error bo jest % a ja potrzebuje tego % da sie zrobić aby jakoś był ? :c proszę o szybką odpowiedz!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi