calvetron1993 0 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Witajcie potrzebuje komendy na kit map żeby jak naciskam na tabliczkę to daje mi kita jak na pvpbonsko plugin hcf stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Ale essentials ma taką funckję (jeśli o to chodzi) Musisz aktywować ją i na tabliczce piszesz 1. [Kit] 2. Nazwa kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 calvetron1993 0 Opublikowano 18 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 30 minut temu, Kraftowy napisał: Ale essentials ma taką funckję (jeśli o to chodzi) Musisz aktywować ją i na tabliczce piszesz 1. [Kit] 2. Nazwa kit Niee chodzi mi o classy w pluginie hcf Stuff na tabliczce jak na pvp bonsko na serverze kitmap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Dziala to na takiej zasadzie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! mozesz uzyc tez opcji format slot of player eq czy cos tam.. jest to w poradnikach Chodzi mi o to, abys sie tez czegos nauczyl Jesli pomoglem, daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
calvetron1993 0
Witajcie potrzebuje komendy na kit map żeby jak naciskam na tabliczkę to daje mi kita jak na pvpbonsko plugin hcf stuff
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi