Niewidzialny 1 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Witam Umie ktos zrobic statystyki ? Cos w tym stylu: Wykopany kamien 0/2000 | Ilosc zrobionego w procentach % np 43 % : po osiagnieciu 2000 otrzymuje sie nagrode ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Jest takich wiele tutaj. Znajdz sobie taki, ktory ci odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Niewidzialny 1 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Teraz, VaeNN napisał: Jest takich wiele tutaj. Znajdz sobie taki, ktory ci odpowiada. Nie ma takich z %, i z nagrodami po osiagnieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Teraz, Niewidzialny napisał: Nie ma takich z %, i z nagrodami po osiagnieciu Ehh.. Juz jak sie uparles to ci moge napisac, ale pewnie ktos ci szybciej napisze, poniewaz bede o 17:00 raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Niewidzialny 1 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 14 minut temu, VaeNN napisał: Ehh.. Juz jak sie uparles to ci moge napisac, ale pewnie ktos ci szybciej napisze, poniewaz bede o 17:00 raczej. Dobrze, dziekuje z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 55 minut temu, Niewidzialny napisał: Dobrze, dziekuje z gory Zobacz sobie moj smieszny skrypt i sobie go zedytuj i dodaj se co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TCPconnection 2 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Masz, nie ma config.yml konfigurujesz edytując kod, wiem że gówniano, powinien działać. Szczerze nie wiedziałem jak zrobić procent xd. Robiłem na szybko xd. Kliknij tutaj <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Niewidzialny 1 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 4 minuty temu, TCPconnection napisał: Masz, nie ma config.yml konfigurujesz edytując kod, wiem że gówniano, powinien działać. Szczerze nie wiedziałem jak zrobić procent xd. Robiłem na szybko xd. Kliknij tutaj <<<<<<<<<<<<<<<<<<< Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Niewidzialny 1
Witam
Umie ktos zrobic statystyki ?
Cos w tym stylu: Wykopany kamien 0/2000 | Ilosc zrobionego w procentach % np 43 % : po osiagnieciu 2000 otrzymuje sie nagrode ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi