necek123 0 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Witajcie, jak sprawdzić czy wpisany warunek (arg 1) jest taki sam, co w zmiennej? Zrobilem cos takiego:if {haslo.%player%} is arg 1:ale to srednio dziala ;/ Jeszcze mam w komendzie /register <text>add arg 1 to {haslo.%player%}//EDIT: Prosze zamknąć, wszystko działa już ;) Edytowane 12 sierpnia 2014 przez necek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 spróbuj tak: if {haslo.%player%} is "%arg-1%": i set arg-1 to {haslo.%player%} ewentualnie set "%arg-1%" to {haslo.%player%} ale to chyba nie ma jakiegos znaczenia zamiast dodawać, ustawiasz stałe hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 necek123 0 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Sam już rozwiązałem ;) Ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
necek123 0
Witajcie, jak sprawdzić czy wpisany warunek (arg 1) jest taki sam, co w zmiennej? Zrobilem cos takiego:
ale to srednio dziala ;/
Jeszcze mam w komendzie /register <text>
//EDIT:
Prosze zamknąć, wszystko działa już ;)
Edytowane przez necek123Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi