krepek 0 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Potrzebuje skrypt gdy wpisze komendę /spawn to wyczyszcza mi eq, ulecza chodzi o heal, usuwa ze mnie wszystkie efekty jak po wypiciu mleka i daje mi do eq kość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 00Maciek00 18 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 command /spawn: trigger: teleport to {spawn} clear player's inventory heal player remove speed from player remove strengh from player remove blidness form player remove slowness from player remove jump boost from player add 1 bone to the player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krepek 0 Opublikowano 13 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 00Maciek00 18 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Bledny a nie działa i masz dodatki i tak dalej i tak dalej ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krepek 0
Potrzebuje skrypt gdy wpisze komendę /spawn to wyczyszcza mi eq, ulecza chodzi o heal, usuwa ze mnie wszystkie efekty jak po wypiciu mleka i daje mi do eq kość
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi