Witam mam mały problem otóż chodzi że mam taki kod:
command /nrpg <text>: trigger: if text-arg is "klasa": if {select.%player%} is false: open chest with 1 rows named "&6Wybierz Klase" to player format slot 0 of player with iron helmet named "&cWojownik" with lore "&7Walczy w zwarciu.||&7Opiera sie na Wytrzymalosci i Sile.||&7Nosi ciezkie zbroje." to close then run "rpg wojownik %player%" format slot 1 of player with bow named "&aTropiciel" with lore "&7Walczy na dystans.||&7Opiera sie na trzymaniu na dystans i tropieniu.||&7Nosi lekkie zbroje." to run "rpg wojownik %player%" format slot 2 of player with blaze rod named "&bCzarodziej" with lore "&7Walczy magia.||&7Opiera sie na silnych atakach magicznych.||&7Nosi lekkie szaty." to run "rpg wojownik %player%%" format slot 3 of player with stick named "&eUzdrowiciel" with lore "&7Walczy magia.||&7Opiera sie na leczeniu i buffowaniu.||&7Nosi lekkie szaty." to run "rpg wojownik %player%%"command /rpg <text=Wojownik> <player>: executed by: console trigger: if text-arg is "Wojownik": if {select.%player%} is false: set {select.%player%} to true
I mam problem gdyż po wciśnięciu tej Zbroi kod się nie wykonuje w sensie "command /rpg <tex..." Nie chce działać.
No i error wyskakuje:
a command with the name /rpg is already defined in rpg.sk
Pytanie
Neonek 2
Witam mam mały problem otóż chodzi że mam taki kod:
I mam problem gdyż po wciśnięciu tej Zbroi kod się nie wykonuje w sensie "command /rpg <tex..." Nie chce działać.
No i error wyskakuje:
a command with the name /rpg is already defined in rpg.sk
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi