Skocz do zawartości
  • 0

GUI z przejściem do kodu

Neonek

Pytanie

Witam mam mały problem otóż chodzi że mam taki kod:

command /nrpg <text>:	trigger:		if text-arg is "klasa":			if {select.%player%} is false:				open chest with 1 rows named "&6Wybierz Klase" to player				format slot 0 of player with iron helmet named "&cWojownik" with lore "&7Walczy w zwarciu.||&7Opiera sie na Wytrzymalosci i Sile.||&7Nosi ciezkie zbroje." to close then run "rpg wojownik %player%"				format slot 1 of player with bow named "&aTropiciel" with lore "&7Walczy na dystans.||&7Opiera sie na trzymaniu na dystans i tropieniu.||&7Nosi lekkie zbroje." to run "rpg wojownik %player%"				format slot 2 of player with blaze rod named "&bCzarodziej" with lore "&7Walczy magia.||&7Opiera sie na silnych atakach magicznych.||&7Nosi lekkie szaty." to run "rpg wojownik %player%%"				format slot 3 of player with stick named "&eUzdrowiciel" with lore "&7Walczy magia.||&7Opiera sie na leczeniu i buffowaniu.||&7Nosi lekkie szaty." to run "rpg wojownik %player%%"command /rpg <text=Wojownik> <player>:	executed by: console	trigger:		if text-arg is "Wojownik":			if {select.%player%} is false:				set {select.%player%} to true

I mam problem gdyż po wciśnięciu tej Zbroi kod się nie wykonuje w sensie "command /rpg <tex..." Nie chce działać.

No i error wyskakuje:

a command with the name /rpg is already defined in rpg.sk

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ok zmieniłem teraz na to:

i teraz nie ma błędu ale nic się nie robi :/

Edit: Dooobra działa znalazłem błąd tylko teraz po kliknięciu nie wykonuje się nic tylko się zamyka i nic się nie robi ;_;

Edytowane przez Wojciu

• 0

@ref Wie ktoś może dlaczego nie wykonuje się dany kod po wciśnięciu tego slota. Nie pokazuję błędów więc nie wiem czemu :/

command /nrpg <text>:	trigger:		if text-arg is "klasa":			if {select.%player%} is false:				show "s;1;i;iron helmet;n;&2Wojownik;l;&7Kliknij aby zostac &2Wojownikiem&7 !!;c;rpg Wojownik;" with 1 row named "&6Wybierz klase!" to player		if text-arg is "reset":			set {select.%player%} to false			send "&6Reset &7Ukonczony pomyslnie"command /rpg <text>:	trigger:		if text-arg is "Wojownik":			if {select.%player%} is false:				set {select.%player%} to true				set {klasa.%player%} to 1				send "Dziala!"

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...