Skocz do zawartości

[1.7/1.8] MC.WEEDPVP.PL - Od graczy dla graczy!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, dziś chciał bym ci przedstawić serwer MC.WEEDPVP.PL 

Co od posiada?

- Autorskie skripty&pluginy

- Miłą Administracje!

- Fajny Regulamin! 

- Autorski Spawn

- PlotMe

- Rangi Svip i VIP

- I inne rzeczy (Jak zajrzysz to zobaczysz! :))

Troche o serwerze

Ogólnie to jest serwer PvP (Player vs Player) ma autorskie skripty i inne rzeczy.

Mamy domene: weedpvp.com.pl 

I strone internetowa z ItemShop: weedpvp.com.pl/sklep/

ZAPRASZAMY!! 

https://skript.pl/temat/22053-1718-mcweedpvppl-od-graczy-dla-graczy/

2 godziny temu, TheSkill napisał:

- Autorskie skripty&pluginy

Skrypty jeżeli już, a jeżeli piszesz skripty, zamiast skrypty to średnio wierzę, że macie autorskie pluginy.

- Fajny Regulamin! 

Regulamin nie ma być fajny tylko ma do czegoś zobowiązywać..

I strone internetowa z ItemShop: weedpvp.com.pl/sklep/

Jeszcze podałeś zły adres sklepu, bo prawidłowy wygląda tak: http://weedpvp.com.pl/sklep#/ 

Podsumowanie:

Nie chcę tego serwera oceniać po reklamie, bo obawiam się, że by się nie zmieściła moja ocena w skali minusowej :kappa:  A tak serio to nie chcę oceniać po reklamie, bo reklama jest masakryczna.

Na serwer się boje wejść, bo jak rzeczywiście wygląda tak jak reklama, to mogę przestać grać w mc. :kappa:

Ale wejdę z czystej ciekawości, czy jest trochę lepszy od tej reklamy.

Jeszcze ta wersja...

Jak to serwer PvP to może chociaż macie nowy system pvp ?

//EDIT 1:

Ten adres nie działa, działa weedpvp.com.pl .......

Edytowane przez ByczekTV
https://skript.pl/temat/22053-1718-mcweedpvppl-od-graczy-dla-graczy/#findComment-150449

14 minut temu, ByczekTV napisał:

Skrypty jeżeli już, a jeżeli piszesz skripty, zamiast skrypty to średnio wieżę, że macie autorskie pluginy.

Wieża to budynek o wysokiej strukturze, zazwyczaj wąskie, jak już to "wierzę" od wiary w coś ;) 

15 minut temu, ByczekTV napisał:

Regulamin nie ma być fajny tylko ma do czegoś zobowiązywać..

W regulaminie można być ostrym i zabraniać wszystkiego, a myślę że mu chodziło o to że jednak jakiś mały luz jest, może  objaśnia tym że fajny regulamin zezwala na wulgaryzmy nie ograniczając nikomu wolności pisania ;) 

Ogólnie spokojny człowiek jestem, mało warnuję i się denerwuję bo i po co :v ale jak widzę wypowiedzi typu "serwer pewnie słaby bo prezentacja słaba" to mnie aż nosi i po suficie biegam ze złości ;)

Ktoś może być elitarnym programistą a jednocześnie jego prezentacje programów mogą wyglądać jak z Painta z wersji W95 ;)
Może nie chciał też dodatkowych kosztów kupując reklamę graficzną więc podał taką jaka jest, to byłoby tyle odnośnie twojej wypowiedzi :D nie zrozum mnie źle, ale twoja wypowiedź przelała puchar spokoju 

Co do prezentacji, podałbyś więcej informacji, widzę tam działki, ale czy na nich jest PvP?
Chciałbym wiedzieć czy są tereny NoPvP, jakieś itemy stałe, czasowe? Jak wyglądają areny i spawn.
Tego chciałbym się dowiedzieć zanim w ogóle odpalę Mc żeby wejść bo nie wiem czy warto 

19 minut temu, ByczekTV napisał:

Ten adres nie działa, działa weedpvp.com.pl .......

Btw na koniec, nigdzie nie powiedział że weedpvp.pl to adres serwera :v a napisał że mają domenę weedpvp.com.pl  więc wnioskuję że źle zrozumiałeś jego prezentację

https://skript.pl/temat/22053-1718-mcweedpvppl-od-graczy-dla-graczy/#findComment-150451

15 minut temu, JPablo napisał:

Wieża to budynek o wysokiej strukturze, zazwyczaj wąskie, jak już to "wierzę" od wiary w coś ;) 

W regulaminie można być ostrym i zabraniać wszystkiego, a myślę że mu chodziło o to że jednak jakiś mały luz jest, może  objaśnia tym że fajny regulamin zezwala na wulgaryzmy nie ograniczając nikomu wolności pisania ;) 

Ogólnie spokojny człowiek jestem, mało warnuję i się denerwuję bo i po co :v ale jak widzę wypowiedzi typu "serwer pewnie słaby bo prezentacja słaba" to mnie aż nosi i po suficie biegam ze złości ;)

Ktoś może być elitarnym programistą a jednocześnie jego prezentacje programów mogą wyglądać jak z Painta z wersji W95 ;)
Może nie chciał też dodatkowych kosztów kupując reklamę graficzną więc podał taką jaka jest, to byłoby tyle odnośnie twojej wypowiedzi :D nie zrozum mnie źle, ale twoja wypowiedź przelała puchar spokoju 

Co do prezentacji, podałbyś więcej informacji, widzę tam działki, ale czy na nich jest PvP?
Chciałbym wiedzieć czy są tereny NoPvP, jakieś itemy stałe, czasowe? Jak wyglądają areny i spawn.
Tego chciałbym się dowiedzieć zanim w ogóle odpalę Mc żeby wejść bo nie wiem czy warto 

Btw na koniec, nigdzie nie powiedział że weedpvp.pl to adres serwera :v a napisał że mają domenę weedpvp.com.pl  więc wnioskuję że źle zrozumiałeś jego prezentację

Ja nie mówię, że słaby bo prezentacja słaba - bo tak nie uważam, tam powstawiałem tych "kapp" od groma, to jedna sprawa, druga sprawa to to, że to była lekka ironia

Na serwer się boje wejść, bo jak rzeczywiście wygląda tak jak reklama, to mogę przestać grać w mc. 

A co do punktu z regulaminem.

Swoim odnośnikiem do tego punktu miałem zamiar pokazać autorowi reklamy jego błędy, że jeżeli już to "luźny regulamin", a nie "fajny regulamin".

No proszę Cię.... Przecież tu jest jak wół napisane, że to jest adres serwera... No nie mów, że ty tak samo nie myślisz, bo CI nie uwierzę. Chyba każdy to weźmie za ip. Zresztą po co by to pisał, gdyby to nic nie znaczyło.. "Cześć, dziś chciał bym wam przedstawić serwer WEEDPVP" rozumiem, ale on normalnie adres podał

https://skript.pl/temat/22053-1718-mcweedpvppl-od-graczy-dla-graczy/#findComment-150452

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...