Milo 0 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) Hej,szukam osób które wspomogą mój server mc wynagrodzenie rangi za 10 zł pomocnik za 20 zł moderator 40 zł helper 50 zł HeadAdmin 60 Właściciel Płatność: Paypal, Psc, sms muszę podać treść sms i numer ale tylko jeśli ktoś chce {: z cenami można się negocjować Nasz cel to:100 zł ale jeśli więcej osób się zgłosić to lepszy serwer {: Do kiedy to trwa?: Trwa to do następnej soboty czyli 14 października godzina 7:30:59 po tej godzinę zacznę sprawdzać kto się zgłosił i wysyłać na PW wiadomości pod warunkiem że minimalnie uzbieramy 100 zł lub więcej Dodatkowe Info:no co tu mówić nie wiele większość powiedziałem na górze więc jak mówiłeś trwa to do 7:30:59 14 października. Więc życzę wam miłych 5 dni w szkole //Poprawiam rażące błędy ortograficzne @JPablo Edytowane 8 października 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Zły dział. Błędy. Mało informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo 0 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 2 minuty temu, MandMLove napisał: Zły dział. Błędy. Mało informacji. 1.To powiedz jaki mam dać dział 2.Błędy poprawie 3.To dużo informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Teraz, Milo napisał: 1.To powiedz jaki mam dać dział 2.Błędy poprawie 3.To dużo informacji Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo 0 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 //Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi