brachoo 0 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Witam jestem brachoo Poszukuje kogoś na stanowisko: - HeadAdmin - Admin - Moderator - Helper - Budowniczy - YT Wymagam na rangi administracyjne: - 13+ - ts i mikro - W miare dobrze znanie komend itp - Ogar - Trzeba być miłym - Umieć sprawdzać YT: - Przynajmniej 50 subow. - Przynajmniej jedna reklama w tygodniu. - Dobra Zabawa Oferuje: - Dobra Zabawa - Mila Atmosfera - Stałą Posade! Kontakt: Forum PV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 8 minut temu, brachoo napisał: Przynajmniej jedna reklama w tygodniu. Wygrałeś system... Może jeszcze ma co godzinę wrzucać bo twój serwerek na 1.7 musi być popularny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachoo 0 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Teraz, jaku49 napisał: Wygrałeś system... Może jeszcze ma co godzinę wrzucać bo twój serwerek na 1.7 musi być popularny.. po 1 nie na 1.7 po 2. dam komus range yt i co dalej? nie bedzie nagrywał a bedzie sie cieszył rangą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 52 minuty temu, brachoo napisał: po 1 nie na 1.7 po 2. dam komus range yt i co dalej? nie bedzie nagrywał a bedzie sie cieszył rangą. 1. A może coś o Twoim serwerku nie na 1.7..., 2. Kto by się cieszył rangą na tym serwerku gdzie graja 2 osoby Ty i ta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachoo 0 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 7 minut temu, jaku49 napisał: 1. A może coś o Twoim serwerku nie na 1.7..., 2. Kto by się cieszył rangą na tym serwerku gdzie graja 2 osoby Ty i ta osoba 1. nie znasz serwera nie oceniaj 2. nawet startu nie było 3.Bedzie tam wiecej graczy 4. nawet pewnie sie nie znasz na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Ja moge, moj serwer to jednak nie wypal, poniewaz osoba ze mna zerwala kontakt. Na poczatku moge na admina, komendy ogarniam bardzo dobrze jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) 8 minut temu, brachoo napisał: 1. nie znasz serwera nie oceniaj 2. nawet startu nie było 3.Bedzie tam wiecej graczy 4. nawet pewnie sie nie znasz na serwerach 1. Jakim magicznym sposobem mam znać jak jeszcze nie wystartował a ty nie napisałeś tego wcześniej. 2. To nie zmienia faktu że masz napisać coś o serwerze: wersja, tryb, itp..... 3. Skąd ta pewność? 4. Dobrze że ty się znasz bardzo dobrze Edytowane 8 października 2017 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachoo 0 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 @VaeNN private.hostmc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Witam spełniam wszystkie wymagania mogę być adminem,headadmin na początku mogę mieć słabą rangę ,ale liczę że bd mógł się rozwijać więcej na skype. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi