ryju 1 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 ip: n1.csrv.pl:61279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 dużo się dowiedziałem może więcej informacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 słaby wygląd graficzny, brak trailera, brak ssów, brak domeny, brak strony internetowej, brak forum, brak kontaktu (ts/discord), brak fanpage, kolejny sv + gildie, nazwa również słaba, grafika z mpc rak forum (dziwnie zoptymalizowana), mało informacji. Jedyny plus to wersja 1.12.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evey 1 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Podepnij darmowa domenę na nazwa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 4 minuty temu, evey napisał: Podepnij darmowa domenę na nazwa.pl Jak typowa cebula? XDDDDDDDDDD Kup w ovh/lvlup Tanie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 19 minut temu, MandMLove napisał: Jak typowa cebula? XDDDDDDDDDD Kup w ovh/lvlup Tanie są Ma nie brać za darmo, bo będzie "TYPOWĄ CEBULĄ"? tutaj miałem wstawić xddddd dowartościowujące moją osobę Poznasz wartość pieniądza, potem pisz, okej? :^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 7 minut temu, Cynamonek napisał: Ma nie brać za darmo, bo będzie "TYPOWĄ CEBULĄ"? tutaj miałem wstawić xddddd dowartościowujące moją osobę Poznasz wartość pieniądza, potem pisz, okej? :^ Tak, a na nazwa pl po roku musisz płacić ponad 100zł to ty poznasz wtedy wartość pieniądza gdzie na ovh jest znacznie taniej. Do tego nazwa to gówniany hosting serwerów, domen i wszystkiego co robią bo robią to masowo przez co shit z tego wychodzi. Swojej osoby nigdy nie dowartościowuje bo nie mam po co. Wartość pieniądza znam bo zarabiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evey 1 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Godzinę temu, MandMLove napisał: Tak, a na nazwa pl po roku musisz płacić ponad 100zł to ty poznasz wtedy wartość pieniądza gdzie na ovh jest znacznie taniej. Do tego nazwa to gówniany hosting serwerów, domen i wszystkiego co robią bo robią to masowo przez co shit z tego wychodzi. Swojej osoby nigdy nie dowartościowuje bo nie mam po co. Wartość pieniądza znam bo zarabiam ... To ją usuwasz i tworzysz nowe konto! Ask3r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi