LordYu 296 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) "Drawerzy zazwyczaj pokazują się z skończonymi dziełami, albo takimi które są robione już z przećwiczenia, 1 na 10 z doświadczenia wiedząc pokazuje prawdziwą naturę tworzenia" Jako iż Halloween idzie, to u nas w firmie pojawił się konkurs na ozdoby, z racji iż lubię rysować zapisałem się, szkice które wam podam to 50% tego co już jest, są to surowe szkice które zostaną poprawione do perfekcji, zostaną wycieniowane, kontury zostaną pogrubione oraz nabiorą kolorów Wszystko zostanie wycięte i poprzyczepiane w "boxie" obok mojego stanowiska Edytowane 5 października 2017 przez JPablo Anuk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Fajne, zazdroszcze talentu :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Może kiedyś narysuj to w ps przez tablet graficzny jako logo lub ikon płatne/bezpłatne dla flaticon czy innych serwisów. Ogólnie prace są ładne ? sam lepszych bym nie narysował bo nie umiem rysować nic po za literami czcionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 9 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 @MandMLove miałem kiedyś tablet graficzny ale zgubiłem pen'a więc nie rysuję już graficznie na kompie poza tym dałoby radę zrobić zdjęcie a potem je zedytować do png bez tła, to nie jest kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi