Motorowca 2 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Dlaczego BarAPI sam sie odinstalowuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Samo się nic nie robi Jakieś logi może daj ze startu serwera, no chyba że sam się odinstalowuje przed włączeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Motorowca 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Instaluje BarAPI i robie reload i jest oraz robie kolejny reload i nie ma go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#5541 306 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 1 minutę temu, Motorowca napisał: Instaluje BarAPI i robie reload i jest oraz robie kolejny reload i nie ma go. /reload się nie używa, spróbuj bez tego. Trochę to dziwne że serwer sam usuwa plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Motorowca 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 nawet jak rb restart to i tak nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Curser 8 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Może wgrywasz na złą wersję albo jak masz dobrą to zamiast /reload spróbuj restart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Masz fajnego technika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Motorowca 2 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 plugin sie usuwa z /plugins ale nie z serwera. Moje pluginy :http://screenshot.sh/oeZ7tfMjjLDEu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Motorowca 2
Dlaczego BarAPI sam sie odinstalowuje?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi