patryxCraft 1 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Witam. Mam pytanie, bo mam taki kod:on join: set the player's tablist name to ""a gdy wchodzi 2 osoba to jej się nie zmienia nazwa:Ktoś wie czemu tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Nie możesz mieć dwóch takich samych slotów na tabliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryxCraft 1 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Czyli? xD że jak? :o @edit Dobra już czaje xD Edytowane 10 sierpnia 2014 przez patryxCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Tzn, przy wbiciu ustawiasz graczowi nick na tabliście "kupak", a drugiemu graczowi już nie możesz, bo sloty będa takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryxCraft 1 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 A nie wiesz jak zrobić by nie było nicków tylko same pingi? :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TiREX 9 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 A nie wiesz jak zrobić by nie było nicków tylko same pingi? :c Musisz ogarnąć sobie metode, która daje raz &1, raz &2, a jak te są zajęte to dodaje do &1&1, etc. A tak offtopic. Jak zrobiłeś tyle komórek na tabie ? Chodzi mi o sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kresrek007 17 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Użyj metody hide w Wildskript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryxCraft 1 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Musisz ogarnąć sobie metode, która daje raz &1, raz &2, a jak te są zajęte to dodaje do &1&1, etc. A tak offtopic. Jak zrobiłeś tyle komórek na tabie ? Chodzi mi o sloty.z tymi &1 itp. próbowałem, nic to nie zmieniało :/ Co do wyglądu tego taba, to nic nie powiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Bungeecord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patryxCraft 1
Witam. Mam pytanie, bo mam taki kod:
a gdy wchodzi 2 osoba to jej się nie zmienia nazwa:

Ktoś wie czemu tak się dzieje?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi