Quintalinio 8 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Witam, mam problem z Pluginem world Guard wgl, mi nie działa nawet go nie wczytuje poprawnie... Nie wiem w czym może być problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Jaka wersja serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 1 minutę temu, gnomsy napisał: Jaka wersja serwera? I jaka wersja pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Teraz, Nioo napisał: I jaka wersja pluginu Po co? Jeśli serwer stoi na 1.11+, to wystarczy wgrać stary WG z 1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 1 minutę temu, gnomsy napisał: Po co? Jeśli serwer stoi na 1.11+, to wystarczy wgrać stary WG z 1.7 WorldGuard powinien być odpowiednio dobrany do wersji. Z 1.7 mogą być jakiekolwiek dziury, gdzie to na 1.11+ jest załatane dla tej wersji. Zauważ, ale wiele doszło w 1.11+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Teraz, Nioo napisał: WorldGuard powinien być odpowiednio dobrany do wersji. Z 1.7 mogą być jakiekolwiek dziury, gdzie to na 1.11+ jest załatane dla tej wersji. Zauważ, ale wiele doszło w 1.11+. Może i tak, ale nie ma błedów. Lepiej użyć z 1.7 niż wcale nie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Quintalinio 8 Opublikowano 3 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Wersja Serwera : 1.8.8 Wersja Pluginu : 6.2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 3 minuty temu, gnomsy napisał: Może i tak, ale nie ma błedów. Lepiej użyć z 1.7 niż wcale nie mieć Nie rozumiem cię, wcale nie mieć? Przecież wg jest praktycznie do każdej wersji 2 minuty temu, Quintalinio napisał: Wersja Serwera : 1.8.8 Wersja Pluginu : 6.2.1 Usuń obecną wersję i spróbuj tej Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Quintalinio 8 Opublikowano 3 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Nie działa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Podaj nam listę Twoich pluginów. Albo czk... Masz WorldEdit? Podaj nam log serwera podczas reloadu. Edytowane 3 września 2017 przez Polski Sześcian Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Quintalinio 8 Opublikowano 3 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 3 września 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Gość Ewald Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Quintalinio 8
Witam, mam problem z Pluginem world Guard wgl, mi nie działa nawet go nie wczytuje poprawnie... Nie wiem w czym może być problem...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi