Oczywiście {nazwa}, {lore} itd. wszystko mam i pięknie działa.
Na problem natykam się dopiero, gdy chcę zrobić losową liczbę craftowanego itemu(1-3).
Dodaję po "on script load":
set {cobblex.%player%} to a random integer from 1 to 3
Następnie zamieniam "1" przy mossy cobblestone na:
{_cobblex.%player%}
I tu się zaczyna..hehehe...nie działa crafting, jak i również item. Czyli nasuwa się na myśl, że to źle zrobiłem, ale nie wiem jak to zrobić prawidłowo
Potrzebuję pomocy, daję max like za pomoc
Pytanie
yolinho 2
Siemka, mam taki kod:
on script load: new Recipe "CobbleX"; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{1, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{2, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{3, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{4, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{5, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{6, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{7, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{8, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerIngredient{9, 64 cobblestone}; "CobbleX".Recipe.registerResult{1 mossy cobblestone named "{@nazwa}" with lore "{@lore}"}; "CobbleX".Recipe.register{};Oczywiście {nazwa}, {lore} itd. wszystko mam i pięknie działa.
Na problem natykam się dopiero, gdy chcę zrobić losową liczbę craftowanego itemu(1-3).
Dodaję po "on script load":
set {cobblex.%player%} to a random integer from 1 to 3Następnie zamieniam "1" przy mossy cobblestone na:
{_cobblex.%player%}I tu się zaczyna..hehehe...nie działa crafting, jak i również item. Czyli nasuwa się na myśl, że to źle zrobiłem, ale nie wiem jak to zrobić prawidłowo

Potrzebuję pomocy, daję max like za pomoc
Pozdrawiam, yolinho
https://skript.pl/temat/21284-ilo%C5%9B%C4%87-craftowanych-item%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi