Usunięty#6317 3 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 Cześć, potrzebuję skryptu na komendę np./bossmsg <wiadomosc> <czas>. Chodzi mi, żeby komenda tworzyła BossBar kompatybilny ze spigotem 1.8.8. Wiem, że są po to pluginy lecz one nie działają. loop all players: display "{@tag} &7Pytanie&8: &c%argument 2%" on bossbar with 50 percent by 20 seconds for loop-player Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 options: tag: [BOSSMESSAGE] command /bossmsg [<text>] [<number>] [<number>]: trigger: loop all players: display "{@tag} &7Pytanie&8: &c%argument 1%" on bossbar with number-argument 2 percent by number-argument 1 seconds for loop-player /bossmsg - <wiadomosc> <czas> <ilosc zakolorowanego paska(idk jak to nazwac)> Usunięty#6317 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#6317 3 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 Dziękuje. Działa pięknie. kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#6317 3
Cześć, potrzebuję skryptu na komendę np./bossmsg <wiadomosc> <czas>. Chodzi mi, żeby komenda tworzyła BossBar kompatybilny ze spigotem 1.8.8.
Wiem, że są po to pluginy lecz one nie działają.
Nie działa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi