xFreku 100 Opublikowano 22 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2014 Oglądałem ostatnio poradnik jak zrobićvirtualne inwentory i pomyslałem że może ktoś potrafi napisać skrypt na plecaki :) Chodzi o to ze jak kilkniesz np patyk to otwiera sie to i tam mozesz sobie wkladac itemy. Jesli ktos umrze to te ity wylatuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Można usytawić zdalną skrzynie wtedy będzie coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2014 Parrot nie odkopuj takich starych tematow pewno to juz i tak jest nie istotne ... theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Oglądałem ostatnio poradnik jak zrobićvirtualne inwentory i pomyslałem że może ktoś potrafi napisać skrypt na plecaki :) Chodzi o to ze jak kilkniesz np patyk to otwiera sie to i tam mozesz sobie wkladac itemy. Jesli ktos umrze to te ity wylatuja.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi