Skocz do zawartości

[CHEATY DOZWOLONE] [1.7-1.8] MC-EZ.pl - SURVIVAL + GILDIE [MOŻNA CHEATOWAĆ!]

zwaxx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

YxEsL2.png
Słowem Wstępu..
Na przedstawionej prezentacji chcieliśmy wam przedstawić serwer MC-EZ.pl
Jest to serwer Survival+Gildie wspierany przez wersję od 1.7 do 1.8
Na serwerze można znaleźć wiele nowości jak i klasycznych rozwiązań które występują tylko i wyłącznie u nas.
Jesteśmy odpowiedzialną administracją i dbamy o naszych graczy, dlatego serwer jest zoptymalizowany oraz zabezpieczony.

~~
Na serwerze można używać czitów mniej administacji, więcej wolności!

~~
Jako iż serwer jest nowy i niedawno wystartował, pierwsze 3 osoby które na niego wejdą i zaproszą swoich znajomych dostanę rangę VIP na okres 30 dni.

uXQlAe.png
IP: sv.mc-ez.pl
Tryb Rozgrywki: [Survival+Gildie]
Wersja: [1.7-1.8]
Ilość Slotów: 30
(wraz ze wzrostem graczy ilość slotów będziemy zwiększać)

NeRWBa.png

Zestawy Serwerowe

po wpisaniu komendy /kit przed graczem ukazuję się okienko z dostępnymi zestawami.

DHOCmQ.png

System Gildii, z paroma dodatkami

9lnDvK.png

Drop z Kamienia, z wieloma dodatkami.

Możliwością wyłączania dropu Bruku, sprawdzania poziomu kopania!

ka7nag.png

Nowe Przedmioty na serwerze

takie jak Stoniarka

ezxe7W.png

Obsydianiarka

eDKp0H.png
I Wiele, Wiele więcej nowych przedmiotów!

Różnego rodzaju ciekawostki dla Graczy na serwerze!

6CZ85u.png

Jest tego naprawdę dużo, wszystkiego nie pokażemy, sami musicie się przekonać wchodząc na serwer!

HinSXb.png

GsXDsE.png

9jtrb0.png

Oczywiście wszystkie chętne osoby do gry zapraszamy na serwer!
Zapraszamy również do komentowania oraz oceniania.

Edytowane przez zwaxx
Odświeżona Prezentacja

2 godziny temu, zwaxx napisał:

Słowem Wstępu..
1 Na przedstawionej prezentacji chcieliśmy wam przedstawić serwer MC-EZ.pl
2 Jest to serwer Survival+Gildie [1.7-1.8]
3 Na serwerze można znaleźć wiele nowości jak i klasycznych rozwiązań które występują na innych serwerach.
4 Jesteśmy odpowiedzialną administracją i dbamy o naszych graczy, dlatego serwer jest zoptymalizowany.
5 Na serwer szukamy również zgranej ekipy Adminów jak ich Moderatorów którzy dołączą do Administracji serwera z nowymi pomysłami jak i ciekawymi rozwiązaniami.
6 Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje dotyczące serwera.
7 Jako iż serwer jest nowy i niedawno wystartował, pierwsze 3 osoby które na niego wejdą i zaproszą swoich znajomych dostanę rangę VIP na okres 30 dni.

Minusy (ponymerowalem tez w cytacie )

1. 1.7-1.8

2. Survival+gildie (paczka z neta)

3.Nic  Nowego

Uwagi

4. Kazdy serwer musi mieć ogarnięta administracje i zoptymalizowany 

6. Jeżeli jesteście otwarci na propozycje to podam swoje:

- zmiencie tryb

- zmiencie wersje

- zmniejszycie plg z paczek i wycieków z servera 

do 5 i 7 nie mam co sie przyczepic

• Nieaktywny zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Dnia 8/12/2017 o 18:34, zwaxx napisał:

Na serwerze można znaleźć wiele nowości jak i klasycznych rozwiązań które występują tylko i wyłącznie u nas.

Ta. Funnyguilds? CombatLog? ClearLag? To są nowości / klasyczne rozwiązania, które występują wyłącznie u was?

Dnia 8/12/2017 o 18:34, zwaxx napisał:

Na serwerze można używać czitów mniej administacji, więcej wolności!

nfU910e.png
To niezłe to pozwolenie na cheaty.

3 godziny temu, Bielecki napisał:

Ta. Funnyguilds? CombatLog? ClearLag? To są nowości / klasyczne rozwiązania, które występują wyłącznie u was?

Podałeś pluginy które występują praktycznie na każdym serwerze, co do gildii to tak, wybraliśmy akurat te spostrzegawczy jesteś :v

nfU910e.png
To niezłe to pozwolenie na cheaty.

Słabo trafiłeś bo tylko i wyłącznie Fly jest zabroniony, gdyby był nie miało by to większego sensu. ;)

Edytowane przez zwaxx

33 minuty temu, Bielecki napisał:

Nie jestem spostrzegawczy, tylko macie słabe zabezpieczenia :)

Fly to podstawowy cheat. Najbardziej ze wszystkich. I to właśnie to nie ma większego sensu :v Zresztą nie jest zabroniony, skoro się da latać, tylko przez chwilę :v

Zabezpieczenia są w porządku, z serwerem nic zrobić nie możesz to pierwsza sprawa.

Druga sprawa jest taka że Fly będzie opcją bez sensu tak jak już Ci o tym wspominałem kolego, dlatego nie nabijaj sobie bezsensownych postów bo właśnie to w tym momencie robisz.

Co do latania, nie można latać nawet przez chwilę, wystarczy lekko podlecieć i automatycznie jesteś wyrzucony z serwera.

42 minuty temu, zwaxx napisał:

Zabezpieczenia są w porządku, z serwerem nic zrobić nie możesz to pierwsza sprawa.

Podać Ci liste Twoich plugów? :) to pierwsza rzecz, jaką powinieneś zabezpieczyć, a czego nie zrobiłeś.

43 minuty temu, zwaxx napisał:

Druga sprawa jest taka że Fly będzie opcją bez sensu tak jak już Ci o tym wspominałem kolego, dlatego nie nabijaj sobie bezsensownych postów bo właśnie to w tym momencie robisz.

Co do latania, nie można latać nawet przez chwilę, wystarczy lekko podlecieć i automatycznie jesteś wyrzucony z serwera.

Ta? Ja jakoś latałem przez dobre 10 sekund, więc fajne to Twoje "lekko podlecieć" :kappa:

Jak będzie mi sie bardziej nudziło, to sobie potestuje ten serwerek i zobaczymy czy rzeczywiście nie moge nic z serwerem zrobić :v

Prezentacja słaba, chociaż posiada napisy i ss'y.

Brak trailera serwera, serwer nic nowego nie wprowadza, jest na starą wersję, serwer nie zapowiada się na daleką przyszłość (padnie po miesiącu może dwóch)

Słaba nazwa serwera i domena, brakuje strony internetowej oraz sklepu który był by autorskim rozwiązaniem a nie z internetu lub oferowanego przez hosting.

Fajny silnik paperspigot :P , brak antybota, brak bezpieczeństwa kont użytkowników (można się rejestrować z łatwymi hasłami), brak blokady na tab, słaby tab.

Na serwerze brakuje takich rzeczy jak RandomTp, czegoś nowego (Czego jeszcze nigdzie nie było), nowej wersji minecrafta (1.12), wsparcia dla nowszych i starszych wersji, graczy online, lepszej reklamy, trailera.

Ogólnie 0/10 słaby serwer nie wprowadzającego nic nowego, nie zabezpieczając się przed różnymi atakami, brzydki spawn,stoi na słabym hostingu jakim jest pukawka. Serwer wygląda jak z zwykłej pobranej paczki z internetu i tylko kilka rzeczy edytowanych na potrzeby serwera. "Serwer robiony na szybko."

Edytowane przez Nieaktywny
Poprawki w tekście, dodanie kilku informacji o serwerze.

53 minuty temu, Bielecki napisał:

Podać Ci liste Twoich plugów? :) to pierwsza rzecz, jaką powinieneś zabezpieczyć, a czego nie zrobiłeś.

Jesteś tylko kolejnym dzieciakiem który jedyne co robi to  wchodzi na serwer sprawdza listę pluginów i myśli że jest "hakerem"

Co do tego latania to nie będę się z Tobą kłócił, bo widzę że masz jakieś schorzenie umysłowe i nie docierają do Ciebie pewne wiadomości, także myślę że na tym zakończę naszą rozmowę.

Tak to jest, zakładając serwer w MC, wypuszczając prezentacje musisz użerać się z bandą dzieciaków z bólem dupska, do których nie docierają pewne wiadomości, piszą 30 postów pod tą samą prezentacją gadając tylko i wyłącznie o tym samym - "widzę jakie masz pluginy, słabo zabezpieczony serwer"

Powoli zaczyna do mnie docierać że szkoda czasu na odpowiadanie takim ludziom.

@Bielecki, dzięki za poświęcony czas. Miłego dnia ;)

8 minut temu, IDaily Gaming napisał:

Prezentacja słaba, chociaż posiada napisy i ss'y.

Brak traileru serwera, serwer nic nowego nie wprowadza, jest na starą wersję, serwer nie zapowiada się na daleką przyszłość (padnie po miesiącu może dwóch)

Słaba nazwa serwera i domena, brak strony internetowej, brak sklepu.

Fajny silnik papersigot :P , Brak antybota, brak bezpieczeństwa kont użytkowników (można się rejestrować z łatwymi hasłami), Brak blokady na tab, Słaby tab

Ogólnie 0/10 słaby serwer nie wprowadzającego nic nowego, nie zabezpieczający się przed różnymi atakami, brzydki spawn,stoi na słabym hostingu jakim jest pukawka. "Serwer robiony na szybko."

@IDaily Gaming, Dzięki za poświęcony czas!

Pozwolę sobie dodać jeszcze screena, "hakerzy od spraw MC" :v

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez zwaxx

Oh nie, masz konsole, co my teraz zrobimy?

Postaw serwer na własnej maszynie, a nie na jakimś hostingu, to porozmawiamy. Nigdy nie wspomniałem, że jestem "hakerem". Lista pluginów to pierwsza rzecz do zabezpieczania i to nie z racji, że mogę ich użyć u siebie. Jeśli jesteś taki inteligentny jak się widzisz, to powinieneś wiedzieć dlaczego :v A wracając na chwile do tego latania - właśnie do Ciebie nie dociera, że mówie Ci, że coś robiłem, a Ty dalej swoje, że nie, że tak się nie da - no chyba wiem co się da, skoro robiłem to 5 minut wcześniej? Jesteś kolejnym dzieciakiem, który nie potrafi normalnie porozmawiać, by ulepszyć swój serwer, tylko będzie się wykłócał i wyzywał, pokazując do jak niskiego poziomu potrafi upaść :) Wyzywaj dalej, zniechęcisz większą ilość graczy - to podstawowa zasada, której dzieci z serwerkami na hostingach nie potrafią zrozumieć :)

Hahaha, kolejna linia obrony - oznacz wszystkie negatywne posty jako "rak" XD Nawet ten, któremu podziękowałeś "za poświęcony czas" :D Żałosne.

Edytowane przez Bielecki

Oh nie, masz konsole, co my teraz zrobimy?

Postaw serwer na własnej maszynie, a nie na jakimś hostingu, to porozmawiamy. Nigdy nie wspomniałem, że jestem "hakerem". Lista pluginów to pierwsza rzecz do zabezpieczania i to nie z racji, że mogę ich użyć u siebie. Jeśli jesteś taki inteligentny jak się widzisz, to powinieneś wiedzieć dlaczego :v A wracając na chwile do tego latania - właśnie do Ciebie nie dociera, że mówie Ci, że coś robiłem, a Ty dalej swoje, że nie, że tak się nie da - no chyba wiem co się da, skoro robiłem to 5 minut wcześniej? Jesteś kolejnym dzieciakiem, który nie potrafi normalnie porozmawiać, by ulepszyć swój serwer, tylko będzie się wykłócał i wyzywał, pokazując do jak niskiego poziomu potrafi upaść :) Wyzywaj dalej, zniechęcisz większą ilość graczy - to podstawowa zasada, której dzieci z serwerkami na hostingach nie potrafią zrozumieć :)

Hahaha, kolejna linia obrony - oznacz wszystkie negatywne posty jako "rak" XD Nawet ten, któremu podziękowałeś "za poświęcony czas" :D Żałosne.

Nawet tego czytam, ale pisz do woli mój drogi <3:v

Widzę trochę na ambicje wjechałem :)

Myślę że Twoje zachowanie również nie jest za bardzo "profesjonalne" mając swój wiek na forum publicznym życzysz innemu Użytkownikowi śmierci. :]

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez zwaxx

• 5 miesięcy temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...