vkvbuss 22 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Jw. chciałbym sie upewnic czy mam wszystko co być powinno, a jezeli nie, to bym dodal Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Ixidi 717 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 To zalezy od typu, pluginow itp. Ps. Nie ma czegos takiego jak permisie... vkvbuss i kapi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 permissje, ze komendy wszystkie co gracz powinien mieć np takie tpa itp ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Zależy co chcesz mieć :))) Jeśli chcesz dodać uprawnienie z Essentials zazwyczaj jest to tak essentials.<komenda>.<argument jesli jest> Podstawowe gracza essentials.home essentials.sethome essentials.kit essentials.kits.tools # tools mozesz zamienic na gracz czy jakis tam kit dla gracza essentials.tpaccept essentials.tpdeny essentials.warp.* # gwiazdka aby gracz mogl korzystac z wszystkich komend /warp czyli teleportacja na wszystkie warpy.. Resztę sobie możesz dodać. Jeśli chcesz, abym Tobie napisał wszystkie uprawnienia dla gracza musisz użyć tego wzoru i napisać post. Ranga: Komenda: Argumenty: Plugin: np. (przyklad dla rangi vip komenda /essentials Ranga: VIP Komenda: /kit Argumenty: vip Plugin: Essentials Wtedy moja odpowiedz essentials.kits.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Wiem jak sie dodaje, chodzi mi o to jakie powinien mieć podstawowe, ze np sethome, tpa itp, chce się upewnic czy mam wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 A skąd mam wiedzieć jakie są podstawowe? Sam wybierasz co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Chodzi mi o to jakie najczęściej komendy ma gracz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 (edytowane) To już Tobie je dałem. Dodaj sobie jeszcze essentials.helpop essentials.msg essentials.reply i ze swoich pluginów Bo musisz mi podać dokładniej co byś chciał , bo takie o podstawowe to mogę Tobie dać z eSsentialsa Edytowane 12 sierpnia 2017 przez esej vkvbuss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vkvbuss 22
Jw. chciałbym sie upewnic czy mam wszystko co być powinno, a jezeli nie, to bym dodal
Dziekuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi