vkvbuss 22 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2017 Jak ustawic ze jak np gracz wpisze /gmc to zamiast "Nie masz dostępu do tej komendy" będzie pisalo cos przeze mnie wpisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Jeśli posiadasz Spigota masz to w pliku spigot.yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 Szukam i nie ma tam tego jest tylko ; whitelista bledna komenda outdated server i client i restart bardziej mi sie wydaje ze gdzieś w essentials, bo jak na polski tam zmienilem to z tego you have zmienilo sie na Nie masz dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 line 284 in essentials file messages_PL noPerm=\u00a74Nie masz uprawnien do \u00a7c{0}\u00a74. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vkvbuss 22
Jak ustawic ze jak np gracz wpisze /gmc to zamiast "Nie masz dostępu do tej komendy" będzie pisalo cos przeze mnie wpisane?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi