Adamek 182 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Witam, mam pytanie, jak stworzyć warunek w skript, który sprawdzał by czy nick gracza to np AdamGrzegorz.Tutaj daje przykładowy kod xdon join: >>> if player is "AdamGrzegorz": <<< broadcast "&6AdamGrzegorz to fajny czuowiek" else: broadcast "&6Ah, to nie AdamGrzegorz! :("zaznaczony fragment nie działa, pewnie coś z contains, ale nie mam pomysłu jak to wykonać :( Pozdrawiam [-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Sprobuj tego :)on join: if name of player is "AdamGrzegorz":: //dalszy kod Adamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) @upDziękuje! + dla ciebie [-: Edytowane 6 sierpnia 2014 przez AdamGrzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adamek 182
Witam, mam pytanie, jak stworzyć warunek w skript, który sprawdzał by czy nick gracza to np AdamGrzegorz.
Tutaj daje przykładowy kod xd
zaznaczony fragment nie działa, pewnie coś z contains, ale nie mam pomysłu jak to wykonać :(
Pozdrawiam [-:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi