Witam jako ze dopiero zaczynam pisac skrypty to mam pytanie odnosnie mojego skryptu. Chce aby po wpisaniu komendy urochamial sie drop pandor na okreslony czas itd... i tutaj daje wam to co napisalem i jesli mozecie napiszcie czy bedzie to dzialac i czy bedzie dobrze dzialac xD Sprawdzil bym go sobie sam ale aktualnie niemam na czym xD
command /rpandora [<text>]:
permission: rivoria.pandora
trigger:
set {blok} to stone
set {wysokosc} to 10
set {szansa} to 100%
set {drop} to dragon egg of unbreaking 10 named "&c» &6Magiczny Pierozek &c« " with lore "&8» &ePostaw Na Ziemi Aby Otworzyc||&8» &eMagicznego Pierozka Zakupisz Na &2WWW.RIVORIA.PL"
set {time} to 10
wait {time} minuts
set {blok} to bedrock
on mine of {blok}:
if player's y-coordinate is smaller than {wysokosc}:
chance of {szansa}
if player's tool is pickaxe:
add {drop} to the player's inventory
Pytanie
Bleiw 0
Witam jako ze dopiero zaczynam pisac skrypty to mam pytanie odnosnie mojego skryptu. Chce aby po wpisaniu komendy urochamial sie drop pandor na okreslony czas itd... i tutaj daje wam to co napisalem i jesli mozecie napiszcie czy bedzie to dzialac i czy bedzie dobrze dzialac
xD Sprawdzil bym go sobie sam ale aktualnie niemam na czym xD
command /rpandora [<text>]:
permission: rivoria.pandora
trigger:
set {blok} to stone
set {wysokosc} to 10
set {szansa} to 100%
set {drop} to dragon egg of unbreaking 10 named "&c» &6Magiczny Pierozek &c« " with lore "&8» &ePostaw Na Ziemi Aby Otworzyc||&8» &eMagicznego Pierozka Zakupisz Na &2WWW.RIVORIA.PL"
set {time} to 10
wait {time} minuts
set {blok} to bedrock
on mine of {blok}:
if player's y-coordinate is smaller than {wysokosc}:
chance of {szansa}
if player's tool is pickaxe:
add {drop} to the player's inventory
https://skript.pl/temat/20565-pytanie-odnosnie-skryptu/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi