Nieaktywny Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Jak sprawdzić w evencie on command: co napisał gracz (jaką komendę) np on command i się wyświetla że spawn warp i tysiace innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 log "%player% użył komendy" to "LogiKomend/Komendy.log" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 @xN0MANDx on command: [TAB]send "%command%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Aa bo ja wpisałem %command% już wcześniej, ale nie działało ale tera się skapłem, że nie przeładowałem skryptu xD Więc dlatego mi nie działało. Do Zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Jak sprawdzić w evencie on command: co napisał gracz (jaką komendę) np on command i się wyświetla że spawn warp i tysiace innych.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi