Quintalinio 8 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Witam, tak jak w temacie szukam sponsora na gotowy projekt serwera Sky-Block! Który już istnieje i z chęcią mogę go pokazać... Zgadzam się również na podpięcie serwera pod swoją Domenę/Serwerownie! Czego oczekuję : - Nagranie reklamy oraz wstawienie na swój kanał YouTube! - W opisie dodanie IP serwera, Wersji, Trybu, Strony www! - Granie na serwerze oraz nagrywanie z niego! Co oferuję : - Rangę YouTuber na serwerze! - Promowanie YouTubera na serwerze! - Dobrą współpracę! - Procent z zysków serwerowych o ile serwer się rozkręci oczywiście! (Zależy od ilości widzów!) Kontakt : Skype : Logistyczny E-Mail : [email protected] Najszybciej odpowiem na wiadomość PW na forum lub pod tematem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeeSkiTV 3 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Siema ja mam 150 widzów jak mi będziesz płacić po 5 euro tygodniowo to sie dogadamy jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintalinio 8 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Z płacaniem, miałem na myśli większych youtuberów, minimum z 10k Widzów ;p Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Siemka, ja mam 238 subskrybcji (widzów), mogę być YouTuberem, Nie wymagam hajsu, jezeli zainteresujesz sie mna, to napisz. -------------------------------------------------------------------------- Wiktor3Q :|: VipeQ :|: XQuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi