kubastion 52 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 (edytowane) Zapraszamy na serwer SkyCraft - SkyBlock Na Naszym serwerze znajdziecie: » Poziomy za zabijanie potwrów, kopanie kamienia oraz drewna, za które otrzymuje się wartościowe nagrody « » Skrzynki, do których niezbędne są klucze. Wszystkie do zdobycia w grze « » Rozbudowany drop z kamienia, z zabijania potwrów oraz z łowienia « » Możliwość ulepszania Generatorów Kamienia « » Rozbudowane misje (stałe jak i dzienne) « » Zakup Spawneru za Odłamki Spawneru « » Waluta ItemShopu do zdobycia w grze « » Zmiana spawneru za kasę « » Przyjemny dla oka spawn « » Pomocna administracja « » Kilka wysp do wyboru « » Aukcje w GUI « ✔ Wersja serwera: 1.8.X ✔ ✔ IP serwera: sky-craft.pl ✔✔ Fanpage serwera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DO USUNIECIA //Poprawiam Formatowanie, nie widać nic na ciemnym stylu, prefixy (tagi) tematu które nie zostały podane, drobne błędy w tekście @JPablo Edytowane 24 sierpnia 2017 przez kubastion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 Serwer wydaje mi się za baaardzo podobny do jednego skyblocka z pewnej sieci serwerów.. dzienne misje, pf. Ciekawe, szkoda, że nawet formatu nie raczyłeś zmienić 1.8.x też jest przestarzałe, nie rozumiem wciąż dlaczego są tworzone na nie serwery, ale spoko - wasza wola.. Odłamki spawnerów.. ciekawe, gdzie ja to widziałem..Sekundka, ulepszanie stoniarek też jest mi jakoś znajome... No nie wiem, pewnie to jakieś przyćmienie mózgu, wirusy mi się ostatnio na niego wgrały, sory. /Homu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 30 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 14 minut temu, Bananowiec napisał: Serwer wydaje mi się za baaardzo podobny do jednego skyblocka z pewnej sieci serwerów.. dzienne misje, pf. Ciekawe, szkoda, że nawet formatu nie raczyłeś zmienić 1.8.x też jest przestarzałe, nie rozumiem wciąż dlaczego są tworzone na nie serwery, ale spoko - wasza wola.. Odłamki spawnerów.. ciekawe, gdzie ja to widziałem..Sekundka, ulepszanie stoniarek też jest mi jakoś znajome... No nie wiem, pewnie to jakieś przyćmienie mózgu, wirusy mi się ostatnio na niego wgrały, sory. /Homu Jeśli chodzi o odłamki spawneru oraz ulepszanie stoniarek nie wiem gdzie to widziałeś, zresztą przypuszczam, że nawet nie zobaczyłeś jak u Nas działają. Mimo tego, że wersja 1.8 jest stara, to wciąż popularna, ponieważ wielu graczy nie lubi chociażby zmiany pvp jaka jest od wersji 1.9. Co do serwera, nie łatwo jest zrobić wszystko autorskie, bo jakby się uprzeć, to na wszystko znajdzie się "odpowiednik", jeśli nie u Nas "na rynku", to na zagranicznych, mimo tego, że my na to wpadliśmy. Myślę, że wiesz coś o tym, bo sam zajmujesz się jednym z podserwerów ów serwerowni. Mimo wszystko dzięki za opinie, pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerther 0 Opublikowano 31 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2017 Serwer taki jak inne, jakieś questy, drop - Po co to? To jest skyblock tu się kopie z cobla a później wchodzi się na wyższy poziom korzystając np. z rud w sklepie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość najkers Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 (edytowane) Nieestetyczna praca. I kolejny [ciach]-skyblock //Słownictwo @JPablo Edytowane 1 sierpnia 2017 przez najkers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastion 52 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 14 godzin temu, Gerther napisał: Serwer taki jak inne, jakieś questy, drop - Po co to? To jest skyblock tu się kopie z cobla a później wchodzi się na wyższy poziom korzystając np. z rud w sklepie!!! Nie ma to jak bycie hipokrytą, bo przecież Twój serwer wyróżnia się spoza milinów innych izihc. 2 godziny temu, najkers napisał: Nieestetyczna praca. I kolejny gówno-skyblock Pracę z czasem zmienimy na jakieś grafiki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi