Skocz do zawartości

Sponsora, Administracji, Reklamowca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako właściciel Averon Mc

Zaczynam poszukiwania w.w osób 

Czego oczekuję od każdej z nich:

1.1 Niewycofania się z stanowiska z powodu poziomu trudności

1.2 Stałej opieki nad serwerem, której także z mojej strony nie zabraknie

Projekt stworzenia serwera strategicznego przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania, od skromnego projektu jakim jest Averon przeszliśmy już w dość duży projekt

Serwer w małym czasie jego tworzenia rozrósł się w niesamowitym tempie, w ciągu zaledwie 4 miesięcy z drobnego pomysłu jesteśmy gotowi startować, lecz z powodu braków w.w osób na stanowiskach nie możemy ruszać sami

Jeżeli ktoś nie orientuje się czym jest  Averon, przesyłam go do prezentacji serwera: AveroMC - Sky Survival Strategy

Wzory na stanowiska:

Sponsor - można zaaplikować nawet jeżeli zamiast wpłacanych środków na serwer masz inny pomysł pomocy, serwer przeszedł nasze oczekiwania, sposoby rozwiązań które musieliśmy zastosować kosztowały nasz cały budżet którym dysponowaliśmy, działanie serwera jest na poziomie 90% z czego główny system jest w pełni sprawny do dokończenia pozostało nam tylko utworzenie pobocznych systemów takich jak walki, poruszania się pomiędzy wyspami 

W jak dużym stopniu jesteś wesprzeć serwer:
Jeżeli nie pieniężna pomoc to jaka: (może także być jako dodatkowa)
Czego oczekujesz od nas za pomoc:
Jak długo możesz nas wspierać:

Administracja - tutaj brak wzoru, znajdziecie go na forum serwera (link do Forum serwera znajduje się w prezentacji serwera)

Reklamowiec - szukamy osób które mogą gdzieś zareklamować nasz pomysł, stworzyć nim zainteresowanie oraz przyciągnąć masę osób

W jaki sposób możesz zareklamować serwer: (Nie akceptujemy reklamy na innych serwerach których nie jesteś właścicielem)
Jak duży zasięg może mieć twoja reklama:
Co oczekujesz w zamian: (Wynagrodzenie typu)

Edytowane przez JPablo
poprawka błędów
https://skript.pl/temat/20391-sponsora-administracji-reklamowca/

Mój nick w grze:ReMCio12345.
2.Mam 15lat ukończone.
3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące.
4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki.
5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania
-Mam ukończone 15 lat.
-Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon).
-Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze.
6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w  rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit.
7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu.

Kontakt GG:62607240 

Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345

https://skript.pl/temat/20391-sponsora-administracji-reklamowca/#findComment-138937

Sponsor

W jak dużym stopniu jesteś wstanie wesprzeć serwer: To zależy od preferowanej płatności. Przelewem jestem w stanie wspierać serwer regularnie o kwoty mogące sięgać 3 cyfr. Jeśli chodzi o inne sposoby płatności to zależy od właściciela.

Jeżeli nie pieniężna pomoc to jaka: Myślę, że pomoc finansowa jest wystarczająca. Jestem jednak zawsze otwarty na propozycję.

Czego oczekujesz od nas za pomoc: Oczekuję jedynie wyróżnienia na serwerze przez rangę typu "Vip" lub "Sponsor".

Jak długo możesz nas wspierać: Do końca.

Edytowane przez xKJZDx
https://skript.pl/temat/20391-sponsora-administracji-reklamowca/#findComment-140237

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...