Krymal 0 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) Witam! potrzebuje pomocnika na server. Ktoś chętny ? Rekrutacja skype: Stiwminecraft Potrzebna wiedza: Sprawdzanie graczy, komendy z essentials Server w trakcie budowy! ==================================================== IP: UsHard.serv.nu ==================================================== Formatowanie //Ewald Edytowane 28 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Skype:remigiusz672 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol1322 3 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 weź mnie nick _lol143bcd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi