V3rSky 1 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Mam pytanie bo blazingpack dodał nowe skrzydła i poda ktoś linka do textury skrzydeł bo mam te stare textury skrzydeł ale nowych juz nie. A potrzebuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Edytowane 27 lipca 2017 przez gabixdev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 27 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Ale mówię że chce te nowe skrzydła co ma np. JartPL bo tam niema, nawet napisałem "mam te stare textury skrzydeł ale nowych juz nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 3 godziny temu, V3rSky napisał: Ale mówię że chce te nowe skrzydła co ma np. JartPL bo tam niema, nawet napisałem "mam te stare textury skrzydeł ale nowych juz nie" Jeżeli widziałeś Jarta w nowych skrzydłach to musisz mieć to w plikach lul. gnomsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V3rSky 1 Opublikowano 28 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 W tym filmie ma takie nowe skrzydła których niema w assetsach najbardziej chce te co ma Invicjusz takie redbullowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
V3rSky 1
Mam pytanie bo blazingpack dodał nowe skrzydła i poda ktoś linka do textury skrzydeł bo mam te stare textury skrzydeł ale nowych juz nie. A potrzebuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi