Trzepak 1 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 (edytowane) Zostanę Technikem Co mogę zaoferować? Skonfigurowanie serwera od 0% Zoptymalizowanie serwera Przetłumaczenie/skonfigurowanie pluginu. Poprawa, napisanie skryptu Pomoc w pluginach Pomoc w sprawach technicznych Przykładowe Skrypty: # Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! # Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! # Mój Nick BarteG Czego oczekuję? Wynagrodzenia (pieniężnego) Kontakt: Skype BarteG Prywatna wiadomość Pod tematem Edytowane 28 lipca 2017 przez Ewald predator69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Polecam tego pana (P.S) dodaj portfolio jakieś bo wiocha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator69 0 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Polecam Tego Pana Robi Zarombiste Skripty/Pluginy Za Nisko Cenę. Zrobił Mi Caly Serwer Za Malo Cene I Teraz Gra Na Nim 100 Osób. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Jakieś portfolio, przykładowy skrypt - cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzepak 1 Opublikowano 27 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Już Dodałem Przykładowe Skripty Edytowane 27 lipca 2017 przez Trzepak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 @off topic Każdy kto ma dostęp do kolorowania itemow moze sam sobie robić takie kuponu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzepak 1 Opublikowano 27 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 34 minuty temu, SmeRQ napisał: @off topic Każdy kto ma dostęp do kolorowania itemow moze sam sobie robić takie kuponu. Po 1 kto daje graczom dostęp do kolorowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 To taka przestroga dla mniej doświadczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowiec 23 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 W tej chwili otrzymujesz order braku zastosowania się do SSCC ;p Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przepraszam ale co to jest? XD Powtarzanie eventu on rightclick? ;/ Dlaczego nie użyjesz do tego funkcji, przecież to byy zmniejszyło ten skrypt oooo 2/3? XD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tego to ja też nie rozumiem. Przecież jak powyżej można to zrobić na prostej funkcji zamiast wypisywać koomendy. Mam rozumieć, że te polecenia tego Pana to kolejni autorzy easyhc z pięcio osobowym serwerem? ;/ DNO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi