Skocz do zawartości

Kusko321 - Front end, back end i LUA w jeden osobie!

kusko321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

O MNIE

Mam na imię Adam, pochodzę z okolić Słupska. Interesuje się grafiką dwuwymiarową, webdev[-em](nie wiem jak to odmienić ¯\(°_°)/¯) oraz programowaniu w Lua z dużym naciskiem na Wow's API. Moim ulubionym zajęciem jest kłócenie się jakie to lore Warcrafta jest dziurawe :bezkappy:.

Pragnę zaznaczyć że Jestem dość świeży w tej branży!

CO OFERUJE

• Wykonanie projektu strony od szaty graficznej aż do kodu (fornt end + back end).
  • Wykonanie projektu w LUA (Głownie addony do gry world of warcraft) czyli zainteresowanie zerowe meh... ale warto dopisać :<.
  • Wykonanie grafik 2D Loga, sygnaturki, tła etc.
  • Profesjonalne podejście do sprawy.

CZEGO OCZEKUJE

• Wynagrodzenia ustalonego przed rozpoczęciem projektu.
  • Dobrego kontaktu z klientem.

PORTFOLIO

1. Strona dla Infinitycraft.pl wraz z logiem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  2. Automatyczne liczenie surowców z banku (addon lua) mały projekt 2 funkcje wraz z 2 komendami Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  3. Rożne loga, sygnaturki etc. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

KONTAKT
Strona: Kusko321.eu (w trakcje budowy ) szewc bez butów chodzi.
Discord: Kusko321#9385
GG: 42442987
E-mail: [email protected]

GitHub: na tą chwile brak zawartości

31 minut temu, xVendrome napisał:

Ile/Co chciałbyś za pikne logo serwera mc?

Nie mam jeszcze mojego cennika, ale myślę ze za "Piknę logo serwera mc" max. 8zł lub reklama + pieniądze ( w zależności od projektu, jeśli serwer jest dość popularny to zadowolę się tylko reklamą :> )

17 minut temu, xVendrome napisał:

w przypadku gdy nie będę zadowolony z wykonanej pracy (zwyczajnie się mi nie spodoba) mogę jej "nie odebrać" czy płacę przed odbiorem?

Przy większych projektach sprawa wygląda następująco:

• Wpłacamy zaliczkę 20% cenny całego projektu
  • Po wykonaniu projektu prezentuje go
  1. Jeśli projekt sprosta Twoim wymaganiom 80% cenny całego projektu "idzie" na moje konto :cukierek:
  2. Jeśli projekt nie sprosta Twoim wymaganiom to zaliczkę zabieram jako rekompensatę za "stracony" czas :<

W przypadku małych projektów czyli do ~40zł:

•  Po wykonaniu projektu prezentuje go
    1. Jeśli projekt sprosta Twoim wymaganiom 100% cenny całego projektu "idzie" na moje konto :cukierek:
    2. Jeśli projekt nie sprosta Twoim wymaganiom nie dostaje żadnej rekompensaty za "stracony" czas :<
Edytowane przez kusko321

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...