kusko321 10 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 O MNIE Mam na imię Adam, pochodzę z okolić Słupska. Interesuje się grafiką dwuwymiarową, webdev[-em](nie wiem jak to odmienić ¯\(°_°)/¯) oraz programowaniu w Lua z dużym naciskiem na Wow's API. Moim ulubionym zajęciem jest kłócenie się jakie to lore Warcrafta jest dziurawe .Pragnę zaznaczyć że Jestem dość świeży w tej branży! CO OFERUJE Wykonanie projektu strony od szaty graficznej aż do kodu (fornt end + back end). Wykonanie projektu w LUA (Głownie addony do gry world of warcraft) czyli zainteresowanie zerowe meh... ale warto dopisać :<. Wykonanie grafik 2D Loga, sygnaturki, tła etc. Profesjonalne podejście do sprawy. CZEGO OCZEKUJE Wynagrodzenia ustalonego przed rozpoczęciem projektu. Dobrego kontaktu z klientem. PORTFOLIO Strona dla Infinitycraft.pl wraz z logiem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Automatyczne liczenie surowców z banku (addon lua) mały projekt 2 funkcje wraz z 2 komendami Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Rożne loga, sygnaturki etc. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! KONTAKTStrona: Kusko321.eu (w trakcje budowy ) szewc bez butów chodzi.Discord: Kusko321#9385 GG: 42442987E-mail: [email protected] GitHub: na tą chwile brak zawartości KrejzolekPRO i bvcz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Ile/Co chciałbyś za pikne logo serwera mc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusko321 10 Opublikowano 20 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) 31 minut temu, xVendrome napisał: Ile/Co chciałbyś za pikne logo serwera mc? Nie mam jeszcze mojego cennika, ale myślę ze za "Piknę logo serwera mc" max. 8zł lub reklama + pieniądze ( w zależności od projektu, jeśli serwer jest dość popularny to zadowolę się tylko reklamą ) 17 minut temu, xVendrome napisał: w przypadku gdy nie będę zadowolony z wykonanej pracy (zwyczajnie się mi nie spodoba) mogę jej "nie odebrać" czy płacę przed odbiorem? Przy większych projektach sprawa wygląda następująco: Wpłacamy zaliczkę 20% cenny całego projektu Po wykonaniu projektu prezentuje go Jeśli projekt sprosta Twoim wymaganiom 80% cenny całego projektu "idzie" na moje konto Jeśli projekt nie sprosta Twoim wymaganiom to zaliczkę zabieram jako rekompensatę za "stracony" czas W przypadku małych projektów czyli do ~40zł: Po wykonaniu projektu prezentuje go Jeśli projekt sprosta Twoim wymaganiom 100% cenny całego projektu "idzie" na moje konto Jeśli projekt nie sprosta Twoim wymaganiom nie dostaje żadnej rekompensaty za "stracony" czas Edytowane 20 lipca 2017 przez kusko321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 w przypadku gdy nie będę zadowolony z wykonanej pracy (zwyczajnie się mi nie spodoba) mogę jej "nie odebrać" czy płacę przed odbiorem? kusko321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi