Sabat 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Jak zrobić coś w stylu że jak napisze na czacie:Te misiek @WYPAD MI Z TAD@ bo psem poszczuje. To przerobi na:Te misiek @WYPAD MI Z TAD@ bo psem poszczuje. czyli od znacznika @ do @ koloruje tekst ale tej @ nie usuwa. No i po drugim znaczniku normalnie już na biało każdy pisze.Bez permissions, żeby to dla każdego było.Jak takie coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 sprobuj to: on chat: message contains "@%text%@": replace all "@%text%@" with "&4@%text%@" in messageNie obiecuje ze bd dzialalo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) niestety nie działa, a błędów brak. Edit: bez message contains "@%text%@": też nie działa. Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 A sproboj dac bez "in message" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 on chat: message contains "@": replace all "@" with "&4" in message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 @up ale jak ma 2 malpy to nie zadziala :p Wypieszczone z DynioFona xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) on chat: message contains "@": replace all "@" with "&4" in message nie o to chodzi, bo po drugim wstawieniu @ ma puszczać kolor biały Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sabat 1
Jak zrobić coś w stylu że jak napisze na czacie:
Te misiek @WYPAD MI Z TAD@ bo psem poszczuje.
To przerobi na:
Te misiek @WYPAD MI Z TAD@ bo psem poszczuje.
czyli od znacznika @ do @ koloruje tekst ale tej @ nie usuwa. No i po drugim znaczniku normalnie już na biało każdy pisze.
Bez permissions, żeby to dla każdego było.
Jak takie coś zrobić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi