Dinnez 9 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Witajcie w tym poście będę poszukiwał Administracji na serwer mojego pomysłu zapraszam do przeczytania całości.Na start powiem ,że takiego serwera na ten nie znajdziecir w Polsce czy innych krajach z takimi pomysłami.Dlaczego ten serwer ?Odpowiedź jeat prosta serwer się wyróźnia wszystkim i niedługo startuje.Zalety serwera :Magia w postaci zaklęć (zatrucie,osłabirnie,podpalenie,penetracja pancerza)Unikatowa alchemia (tworzona jest głównie roślin typu :Marchew,ziemniaki,liście,paprotka,pszenica,nasiona.Wykorzystaliśmy rośliny gdyż na innych serwerach była pomijana ,a na naszym serwerze z naszymi miksturami pvp się nie obędziePrzykładowe mikstury:Mikstura Ole'Van Efekty:Siła II 3minPenetracja pancerza IMikstura HolemaraEfekty:Trucizna ISzansa na cios krytyczny 5% (3min)Mikstur powstanie 12 Unikatowe bronie z genialnymi efektami:Nóż księcia Persji:Efekty:Po kliknięciu na miecz stajemy się nirwidzialni na 5sek.Czas Odnowienia:1min (nie stakują się)Mikstura BogaEfekty :Nieśmiertelność na 15 sek (Mikstura strasznie trudna do zdobycia)Miecz Monte'Vana:Efekty :Olśnienie IISzansa na natychmiastowe zabójstwo (0,5%)Na serwerze jest dodany skrypt na anty -faworkeMaszyna posiada 32GB ramu (następna edycja będzie z dedykiem)Autorski spawnAutorska paczka pluginówNa serwer zostały dodane specjalne ulepszenia broniTzn Ostrzałki do mieczy(10,20,30%) na powodzenie kiedy ulepszy nasz miecz zostaje ulepszony sharpnes+1 ,a kiedy nie uda nam się broń zostaje spalona (efekt ten działa na specjalnych broniach które są strasznie drogie)Zaklęcia do mieczy (Trucizna,ślepota,krwawienie itp)Wersja serwera to 1.8-1.9 ograniczyliśmy się z wersją gdyż jest to po prostu "lepsza" wersja ,która dodaje titleUnikaty:Drop z ryb (nawet vouchery na 1 dzień 1%)Zmieniony system rang (nie ma VIP'ów i tym podobnych )zastąpiliśmy je:SzlachtaPatrycjuszMagnatRangi Administracyjne zostały odświeżone wraz z aktualizacjami ich ,a wyróźniają się następująco:SzeryfPomocnikChatModKidModModeratorVModeratorAdministratorStarostaZarzadcaGlZarzadcaWlascicielNa serwerze jest mapa 4kx4k z customowym terenem (nowe biomy itp)Serwer przygotowywany na liczbę graczy :2000 slotów zostanie wykupionych 4000.Rekrutacja jest ograniczona do liczby 15 Podkreślam każdy zaczyna od najniższej rangi bez wyjątków awansować można po przez poświęcenie (Rangi Administracyjne+ będą opłacalne ponieważ dajemy wynagrodzenie pieniężne ile? Sami się dowiecie ,ale gra jest warta świeczki.)-------Wymagania serwera Argonia.pl------------15+ bez wyjątkówMikrofonPoświęcenie czasu min. 4h dziennieSkype/TS/Discord kreatywnośćKrótko o sobię(Umiejętność sprawdzania 1-10)Nie wymagam znania komend na naszym serwerze zostały dodane noqe,lepsze,wygodniejsze .W odpowiednim czasie dam do nauczenia się.--------------Szkic Rekrutacyjny---------------WiekNickImięPoprawność językowaKrótko o sobie minimum 3 zdania.Sprawdzanie 1-10----------------------------------------------Osób których potrzebujemy:Graficy (1-3)Budowniczy (0-2)Technik (0-5)------------Szkic rekrutacji na :BudowniczegoWiekNickKrótko o sobięSs'y twoich budowliCzy posiadasz skyp/ts/discordaSprawny mikrofon----------------------------------------------Technik:Ocena pisania skryptów (1-10)Czy potrafisz pisać skrypty?WiekNickCzy posiadasz sprawny mikrofon-----------------------------------------------Wynagrodzenia:Pieniężne dla rang (Budowniczy,Grafik,Technik,Admin+)Ranga [Sponsor]Otrzymuje zyski %adekwatnej do sumy pieniężnej jaką zasponsorował nasz serwer Osoby takie muszą przynajmniej posiadać kwotę 100 zł . Na naszym serwerze zostanie wykupiony trailer (z shaderami )Posiadamy YT:3x po 1k subów1x z 10k subówOraz zakupimy reklame u YT 30k +Nasz serwer nazywa sięArgonia.pl (wpada w ucho.To ogłoszenie jest za razem rekrutacyjne jak i informacyjne o serwerze.Startujemy 1 Sierpnia o godzinie 18:30Więc nie może ciebie zabraknąć!!Oceniajcie mój pomysł (1-10)Hejterzy też niech piszą.Jeżeli wytrwałeś do tego momenfu dziękuję ci za uwagę.P.S nie pisałem inną trzcionką gdyż tutaj mieliście się dowiedzieć co nieco o serwerze a informacji i tak jest ogrom,informacje jaki tutaj wymieniłem to garstka( w procentach fo około 30% )z tego co wymieniłem masa niespodzianekJeżeli się podobało to LikeNie przedłużając ....Pozdrowienia od ekipy Argonia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 15 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 (edytowane) Proszę o zamknięcie tego tematu Powód: Teamat mi się skopiował 2 razy (telefon) Edytowane 15 lipca 2017 przez Dinnez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi