Poker1992 0 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Cześć jestem Konrad i mam 14 lat.Interesuje się Piłką Nożną i informatyką.Mieszkam we Wrocławiu w dzielnicy Krzyki. Jestem nowy w skryptach, dlatego myślę że ciepło mnie tu przyjmiecie. Spotkamy się może później już w dziale ,,Skrypty,, Pozdrawiam Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 witaj. ja mieszkam w swidncy. 1 h mam do wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker1992 0 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 witaj. ja mieszkam w swidncy. 1 h mam do wrockaA no to witam witam :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Czesc, czesc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi