kapirogal 0 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Witam, piszę zlecenie na skrypt ze po zabiciu uderza piorun i wszyscy w obrebie 10 kratek dostaja Speeda 2 na 5 sekund. Mam na sam piorun ale za cholere nie wiem jak dodac ten efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 On death: If attacker is a player: If victim is a player: strike lightning at victim loop player in radius 10 around the victim: Apply potion of speed of tier 2 to the loop-player for 5 seconds Może działa zobacz pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! by @Meksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapirogal 0 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) SORKI!!! nie ten skrypt wkleilem !! Dzięki @Meksa za zainteresowanie i @esej za skrypt ! Edytowane 10 lipca 2017 przez kapirogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapirogal 0 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 @esej skrypt ma 0 bledow ale nie dziala XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 on death of player: if attacker is a player: loop all players in radius 10 around event-location: apply speed 2 to loop-player for 5 seconds # tu ustawiasz czas (5 seconds) strike lightning at event-location exit loop stop stop Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapirogal 0 Opublikowano 11 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 15 godzin temu, esej napisał: on death of player: if attacker is a player: loop all players in radius 10 around event-location: apply speed 2 to loop-player for 5 seconds # tu ustawiasz czas (5 seconds) strike lightning at event-location exit loop stop stop Jakies dodatki do skript prócz skquery i wildskript? 0 błędów tylko nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapirogal 0
Witam, piszę zlecenie na skrypt ze po zabiciu uderza piorun i wszyscy w obrebie 10 kratek dostaja Speeda 2 na 5 sekund. Mam na sam piorun ale za cholere nie wiem jak dodac ten efekt.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi