Nieaktywny Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Witam. Potrzebuję skrypt na życia... Jak się umrze traci się 1 życie (ma się na start 3 życia) wiem że jest plugin LifeMc ale nie działa mi na wersji 1.11.2 komendy typu : /przekaż nick ilość | przekazuje wybraną liczbę życia. /zycia | wyświetla ilość życia. /dodaj | trzymając dany przedmiot (do wybrania) dostaje się 1 życie. I inne komendy tego typu. Maksymalna ilość życia to 10, lub do ustalenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 variables: {zycie::%player%} = "3" command /przekaz [<player>] [<integer>]: trigger: subtract integer-argument from {zycie::%player%} if {zycie::%player-argument%} < 10: add integer-argument to {zycie::%player-argument%} command /zycia: trigger: send "&4Life: &c%{zycie::%player%}%" to player command /dodaj: trigger: if player's tool is PRZEDMIOT: add 1 to {zycie::%player%} send "dodales se jedno zycie biedaku" to player Nightyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
Potrzebuję skrypt na życia... Jak się umrze traci się 1 życie (ma się na start 3 życia) wiem że jest plugin LifeMc ale nie działa mi na wersji 1.11.2
komendy typu :
/przekaż nick ilość | przekazuje wybraną liczbę życia.
/zycia | wyświetla ilość życia.
/dodaj | trzymając dany przedmiot (do wybrania) dostaje się 1 życie.
I inne komendy tego typu.
Maksymalna ilość życia to 10, lub do ustalenia..
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi