Givenchex 0 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 lipca 2017 przez Givenchex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Na 1.11 lub 1.12 zrob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Givenchex 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Może w przyszłości Dzięki za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Z prezentacji dowiedziałem się, że serwer startuje dzisiaj lecz godzina nie została podana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Givenchex 0 Opublikowano 15 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 @Edit - Sorki. Zapomniałem. Powiedzmy że w ostatnich dniach za bardzo poczułem życie, hehe Start 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 26 minut temu, Givenchex napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @Edit - Sorki. Zapomniałem. Powiedzmy że w ostatnich dniach za bardzo poczułem życie, hehe Start 18.00 A przewidujesz cos dla jubilatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi