Witam, poszukuje osoby która z czystego serca napisze skrypt na sklep. Postaram się Wam przybliżyć jak najlepiej o co mi chodzi.
Monety - Co 1 godzinę gry na serwerze gracz otrzymuje 5 złotych monet (SVIP 10). Monety te służą do kupna w sklepie.
Sklep - Tutaj się zaczynają schody. Chodzi mi o to by za np. 100 monet wyskoczyłaby możliwość kupna VIP'a. Po osiągnięciu określonej ilości monet, gracz otrzymuje wiadomość na czacie, która jasno mówi mu że jego zlecenie jest przetwarzane.
Dla Właściciela - Bardzo bym prosił o komendę /skzlecenia dzięki której będę mógł wyświetlić listę przedmiotów które gracze zakupili, oraz o kolejną komendę (np. /skwykonano (nick_gracza) dzięki której będę mógł usunąć zlecenie z tej listy.
Dla Gracza - Możliwość sprawdzenia komenda /online ilości minut pozostałych do odebrania monet.
Bardzo proszę o wykonanie skryptu w powyższy sposób, rangi to jedynie przykład - prawdopodobnie ich w sklepie nie będzie.
Dodatkowe: Jeśli jest taka możliwość proszę o komendę /status oraz /historia dla gracza, komendy te będą służyć do sprawdzenia statusu zamówienia, oraz historie zamówień. Dla właściciela natomiast komenda /skadd nick_gracza ilość dzięki której będę mógł dać komuś dowolną ilość monet.
Pytanie
ZaGi 1
Witam, poszukuje osoby która z czystego serca napisze skrypt na sklep. Postaram się Wam przybliżyć jak najlepiej o co mi chodzi.
Bardzo proszę o wykonanie skryptu w powyższy sposób, rangi to jedynie przykład - prawdopodobnie ich w sklepie nie będzie.
Dodatkowe: Jeśli jest taka możliwość proszę o komendę /status oraz /historia dla gracza, komendy te będą służyć do sprawdzenia statusu zamówienia, oraz historie zamówień. Dla właściciela natomiast komenda /skadd nick_gracza ilość dzięki której będę mógł dać komuś dowolną ilość monet.
https://skript.pl/temat/19779-sklep-za-monety/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi