Skocz do zawartości

Poszukuje Technika/Osobę bardzo dobrze znającą się na pluginach.

Antya
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Jeżeli wbiłeś w ten post to prawdopodobnie jesteś osobą która zna się na rzeczy.Otóż poszukuję Technika/Programistę który pomógł mi jeżeli chodzi o pluginy z serwerem. 

Na razie jest sam pomysł na serwer, miałby on tematykę FreeBuild, posiadam odpowiednią maszynę która spokojnie ociągnęła by z 400-500 osób, dlatego spokojnie twoja ciężka praca nie pójdzie na marne.

Szukam Technika/Programistę który na prawdę zna się na rzeczy, a nie da pierwszą lepszą paczkę którą znalazł w internecie.

Dokładniej chodzi mi oto by napisał mi kilkanaście większych/mniejszych pluginów lub miałby już gotowy AUTORSKO wykonany plugin.

Oczywiście by nie było za wykonaną pracę oferuję odpowiednie wynagrodzenie w postaci $$ + przy stałej współpracy odpowiednią rangę na serwerze.

Tylko proszę o zgłaszanie poważnych ofert a nie takich w których zmieniacie zdanie co 5 minut, pamiętajcie również o zaufaniu, biorąc u was zlecenie ufam wam że odpowiednio wycenicie swoje umiejętności od zrobionego własnoręcznie pluginu po poprostu zmienienie niektórych linijek kodu z pobranego pluginu z internetu. Krótko mówiąc, ZAWSZE mówicie mi o tym że ten plugin jest własnoręcznie napisany i chcecie za niego np 20zł albo że w pluginie jest poprostu zmieniony kod ponieważ bardziej będzie opłacalne dla obu stron pobranie go z internetu i zmienienie kilka linijek kodu niż pisanie go od nowa, i z uwagi na to chcemy za niego np 10 zł, a nie kłamiecie w żywe oczy i mówicie że oba pluginy są autorsko zrobione i chcecie po 20 zł za jeden.

Dlaczego uważam że mój projekt nie upadnie po tygodniu od wykonania? Ponieważ po wykonaniu całego serwera i odpaleniu go jestem już umówiony z Youtuberami od 30k do nawet 500k którzy nagrają odcinek z tego serwera.

Jakby miał wyglądać przebieg całej transakcji? Zlecam wam wykonanie pluginu, po zrobieniu pokazujecie mi go na swoim serwerze (bądź na jakimś darmowym z neta), gdy wszystko jest okej place wam za nie i wy wysyłacie mi całe pliki z pluginami.

Od razu mówię że nie wchodzę (Przynajmniej do póki kiedy nie będziemy mieli stałej wspołpracy) w takie układy jak "Płacisz na początku 30% ceny całego pluginu a po wykonaniu go i pokazaniu płacisz pozostałe 70% ceny. Dlaczego? ponieważ nie raz natknąłem się na takie osoby które były tak genialnymi programistami, wszyscy polecali ich itp którzy stosowali formę przedstawioną wyżej i gdy płaciłem te 30% ceny to kilka dni później nie było z nimi już żadnego kontaktu.

Więcej informacji co do pluginów jakie by miały być itp zapraszam na priv :) 

Edytowane przez Antya

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...