OazaMeliski 0 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Witam wszystkich użytkowników. Pozwólcie że powiem wam coś bardzo ważnego! A wiec, od pewnego czasu jestem nie szczęśliwe zakochana w MagnumUH. Jest on cudownym chłopakiem prosto z moich marzeń Wszytko jest w nim idealne! Pragnęłabym dorobić sobie z nim gromadki dzieci, co noc usypiać u jego boku, oraz być na każde jego skinienie. Wiem że była bym doskonała dziewczyną dla niego Mam wspaniały charakter, potrafię przyrządzać wspaniałe posiłki, a także mam fajne cycki i ładną twarz. Życie z nim byłoby bajką dla nas obojga. Zapewniałabym mu orgazm każdej nocy i głośno jęczała. Nie miałabym nic przeciwko trójkącikom z jego seksownymi koleżankami. Jestem poprostu doskonała dziwczyna dla każdego chlopaka, bycie ze mna to zaszczyt. Doskonale wiem jak rozpalić każdy konar. Dlatego MagnumUH jeżeli chcesz mieć zajebiste życie to pisz do mnie na pv Pozdrawiam, a i jestem dziewicą, bierz póki gorąca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 29 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2017 Starczy tych troll-wątków Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Propozycje do Archiwum > Forum > Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi