IprOseK 10 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Witam napisze ktos skript na Anty Logout ? Czyli jak ktos mnie uderzy albo ja jego to wyskakuje &cJestes podczas walki nie logaj przez 10 sekund. A jak juz nie bedziesz to pisze &aNie jestes podczas walki mozesz sie spokojnie wylogowac, Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Autor: @Twaq Edytowane 15 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IprOseK 10 Opublikowano 28 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Ten skript nie dziala testowalem juz go znaczy nie wyskakuje info na chacie ze jestes podczas pvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 bo wyswietla sie na bossbarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IprOseK 10 Opublikowano 28 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 czyli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 czyli na pasku smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IprOseK 10 Opublikowano 28 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Właśnie na pasku też się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IprOseK 10
Witam napisze ktos skript na Anty Logout ? Czyli jak ktos mnie uderzy albo ja jego to wyskakuje &cJestes podczas walki nie logaj przez 10 sekund. A jak juz nie bedziesz to pisze &aNie jestes podczas walki mozesz sie spokojnie wylogowac, Dziekuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi