Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 (edytowane) Twój nick: SkarpetaGame Nick osoby oskarżanej:boczus Opis sytuacji: Wyzywa nas na serwerze chestPvP na ss będzie widać od czego/albo jak przeklina. Proszę o zbanowanie tego gracza gdyż mając VIP'A tak się zachowuje... Powinien zostać ukarany. Nie liczy się że kupił tego VIP'A każdy gracz powinien mieć takie same prawa . Dowody w postaci Screen'ów: Edytowane 25 czerwca 2017 przez Skarpetka Dodałem serwer, ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 Witaj! Ranga VIP nic nie wpływa na kary. Gracz VIP jak i zwykły jest oceniany jednakowo. boczus zostal przeze mnie ukarany - mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Dzięki za zgłoszenie! /Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi