Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Do 9 lipca, oferta jest nie aktualna. Jestem na wczasach, po upływie tego terminu ruszam pełną parą!

Witajcie przyjaciele! Nadszedł ten dzień kiedy "wystawiam siebie na sprzedaż", a w sumie to co mogę zaoferować, czyli skrypty do minecrafta. Co prawda, piszę również strony i pluginy, ale uważam, że jest to na zbyt słabym poziomie.

Ostatnie projekty jakie realizowałem:
> drop (pełna konfiguracja YML, konfiguracja z gry, czyli, komenda: /drop change [nazwa dropu] [szansa/wyskosoc/kilof/fortune] [dodatkowy argument], turbodrop, poziom kopania z API do funnyguilds, lepszy drop dla VIP - wszystko oczywiście do konfiguracji).

> SkyBlock (jak sama nazwa wskazuje).

> Walki 1vs1 (walki 1vs1, z pełna konfiguracją aren, typami, ekwipunkiem, typami, spawnami, wiadomościami).

Jestem w stanie napisać, naprawdę większość, gdyż bardzo dobrze się na tym znam. 

FAQ

Ile kosztuje i Ciebie kupno skryptu? Wszystko zależy od tego czego potrzebujesz. Jakie masz wymagania, na cenę mają wpływ wszystkie aspekty, podejście zleceniodawcy do mnie itd. Cena oczywiście podlega negocjacji i jest ustalana na samym początku.

Co jeżeli zapłacę Ci a skrypt nie będzie działał? Wtedy jeżeli będzie to możliwe zwrócę pieniądze, jeżeli będzie to możliwe. Jeżeli nie to wtedy oferuję dodatkową usługę za darmo o wartości skryptu, za który mi zapłacono.

Ile czasu potrzebujesz na napisanie skryptu? Zazwyczaj robię to w jeden dzień, maksymalnie 2 - jeżeli mam "coś na głowie", ale są wakacje więc czas realizacji powinien być krótki.

Ile wykonałeś już zleceń? Zlecenia piszę od 2 tygodni, w tym czasie wykoałem 4.

Jeżeli dotarłeś tutaj to znaczy, że jesteś zainteresowany moją ofertą. Kontakt ze mną na początku jest tutaj, natomiast po otrzymaniu zlecenia zapraszam na facebook'u.

Pozdrawiam!

Wykonane zlecenia od opublikowania oferty:

Zrobione: 2.

Wykonane poprawnie: 2.

Edytowane przez KrejzolekPRO
https://skript.pl/temat/19389-napisz%C4%99-skrypt/

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...